Strava Nedir ? Nasıl Çalışır ? Forumda Kullananlar

Strava Kullanıyor Musunuz ?

• Evet , kullanıyorum.

• Hayır , kullanmıyorum.

• Bu konudan sonra kullanacağım

• Uzaktan yakından alakam olmaz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Strava Nedir ? Nasıl Çalışır ? Forumda Kullananlar

Starava sizin gps (konum) verilerinizi kullanarak çeşitli aktivitelerinizin (bisiklet sürme , yürüme , koşma , yüzme vb.) istatikleri tutmayı sağlayan bir programdır . Ayrıca stravada bu aktivitelerinizi fotoğraflarıyla (isteğe bağlı) paylaşarak sosyal medya oluşturmanız mümkün .

İstatik olarak (aktivitenize bağlı olarak değişir) toplam zaman , rakım değişiklikleri , son ulaştığınız hız , ortalama hız , ne kadar güç ürettiğiniz , kalp atış hızınız vb . değerleri oluşturur.

Starava daha çok bisiklet sürenlerin kullandığı bir uygulama olarak karşımıza çıkmakta . Fakat kullanımı size kalmış araç sürerken bile kullanabilirsiniz illaki sporsal aktiviteye gerek yok . Buyrun video anlatımı :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Starava üstünde birçok özelliği beraber barındırıyor . .

Strava İphone
Strava Android

Tabiki de benim hesabım var . Buyrun belki ileride Maxicep Strava kulübünü kurarız .

Son düzenleme:
Tepkiler: DarkredBlue61, MaxipmaN ve PALA.

PALA.

Üye
Özellikle köy yolundan ana yola tali yola çıkmak için faydalı uygulama. Konu için teşekkürler.

Son düzenleme:
Tepkiler: MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Geri bildirim için teşekkürler .

Tepkiler: PALA.

MaxipmaN

Üye
bisiklet mesafe bilgisi verme beleşse kurayım

Tepkiler: MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Runstatici en son şu şekilde hatırlıyorum . Koşmak için ayrı , yol bisikleti için ayrı ... uygulamaları var. Stravada hepsi bir arada . Kayıt yaparken spor türünü (yürüme, bisiklet, koşma , yüzme vs) seçiyorsunuz

Tepkiler: DarkredBlue61
Ondada Öyle Ona Bir Bak Bence Oda Güzel + Şey Prosu Var O Baya Yaygın Saat Filan Ekliyorsun Aktiviteye

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
[/URL]
Temmuz ayı başından itibaren yani 9 günde