Strava Nedir ? Nasıl Çalışır ? Forumda Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Strava Kullanıyor Musunuz ?

• Evet , kullanıyorum.

• Hayır , kullanmıyorum.

• Bu konudan sonra kullanacağım

• Uzaktan yakından alakam olmaz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Strava Nedir ? Nasıl Çalışır ? Forumda Kullananlar

Starava sizin gps (konum) verilerinizi kullanarak çeşitli aktivitelerinizin (bisiklet sürme , yürüme , koşma , yüzme vb.) istatikleri tutmayı sağlayan bir programdır . Ayrıca stravada bu aktivitelerinizi fotoğraflarıyla (isteğe bağlı) paylaşarak sosyal medya oluşturmanız mümkün .

İstatik olarak (aktivitenize bağlı olarak değişir) toplam zaman , rakım değişiklikleri , son ulaştığınız hız , ortalama hız , ne kadar güç ürettiğiniz , kalp atış hızınız vb . değerleri oluşturur.

Starava daha çok bisiklet sürenlerin kullandığı bir uygulama olarak karşımıza çıkmakta . Fakat kullanımı size kalmış araç sürerken bile kullanabilirsiniz illaki sporsal aktiviteye gerek yok . Buyrun video anlatımı :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Starava üstünde birçok özelliği beraber barındırıyor . .

Strava İphone
Strava Android

Tabiki de benim hesabım var . Buyrun belki ileride Maxicep Strava kulübünü kurarız .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61, MaxipmaN ve PALA.

PALA.

PALA.

Üye
Özellikle köy yolundan ana yola tali yola çıkmak için faydalı uygulama. Konu için teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Özellikle köy yolundan ana yola tali yola çıkmak için fayda uygulama. Konu için teşekkürler.
Bu arada ios linkini yenilersen iyi olur ufak bir sorun var
Geri bildirim için teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: PALA.

MaxipmaN

Üye
bisiklet mesafe bilgisi verme beleşse kurayım

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Runtactic?

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Runstatici en son şu şekilde hatırlıyorum . Koşmak için ayrı , yol bisikleti için ayrı ... uygulamaları var. Stravada hepsi bir arada . Kayıt yaparken spor türünü (yürüme, bisiklet, koşma , yüzme vs) seçiyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Runstatici en son şu şekilde hatırlıyorum . Koşmak için ayrı , yol bisikleti için ayrı ... uygulamaları var. Stravada hepsi bir arada . Kayıt yaparken spor türünü (yürüme, bisiklet, koşma , yüzme vs) seçiyorsunuz
Ondada Öyle Ona Bir Bak Bence Oda Güzel + Şey Prosu Var O Baya Yaygın Saat Filan Ekliyorsun Aktiviteye

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
[/URL]
Temmuz ayı başından itibaren yani 9 günde

Üst Alt