store.ovi uygulama sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
store.ovi uygulama sorunum var
Arkadaşlar store.ovi den burada ve şimdi uygulamasını indirdim ancak beğenmedim kaldırmaya calısıyorum kaldıramadım yardımcı olabilecek arkadaslar yorum yapabilirmi ?

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu kapatıp aç kaldırmayı dene telefonun hacklımı

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
telefon hack sız , kapatıp actım gine aynı ustune basılı tutunca sil gelmiyor ,yuklu uygulamalarda gozukmuyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
telefon hack sız , kapatıp actım gine aynı ustune basılı tutunca sil gelmiyor ,yuklu uygulamalarda gozukmuyor.

telefonu depolama modunda pc ye bağla ve sana gönderdiğim dosya ile yolları bul ve sil silinmeyen dosyanın sonuna 1 koy kaydet

Ekli dosyalar

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
bunu paylastında nasıl kullanıcağımıda yazsaydın kardeş indirdim ama sap gibi duruyor ne yapcamı bilmiyom

asigsasi

asigsasi

Üye
bunu paylastında nasıl kullanıcağımıda yazsaydın kardeş indirdim ama sap gibi duruyor ne yapcamı bilmiyom

yukarıda yazdım ya kardeşim eğer yukarıda yazdığımı yapamayacak isen bilgilerini yedek le format at

- - - Eklendi - - -

yukarıda yazdım ya kardeşim eğer yukarıda yazdığımı yapamayacak isen bilgilerini yedek le format at

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş format yeni attım uygulamaları yuklerken böle oldu yukarıdaki yazdıklarını madde madde yazsan ben ona gore yapsam olmazmı ya 2-3 dk da yazarsın

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc ye depolama modunda bağla

private - 10003a3f - import - apps içindeki isicsapp_reg.rsc sil

sys - bin - içindeki - isc2aparser.dll sil ,silinmezse sonuna 1 koy kaydet isc2aparser.dll1 gibi

sys - bin - içindeki isicsapp sil

sys - bin - içindeki ismobinfo.dll sil , sil ,silinmezse sonuna 1 koy kaydet ismobinfo.dll1 gibi

sys - bin - içindeki isschemehandlerplugin.dll sil, silinmezse sonuna 1 koy kaydet isschemehandlerplugin.dll1 gibi

ve telefonu kapat aç

• Beğen
Tepkiler: baronet1905
baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
dostum hallettim tamam hafızayı biçimlendirdim pc ye bağlayıp yinede cok sağol

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt