teşekkürler arakladım:ehe sorun değil dostum :D :rica: - - - Eklendi - - - tesekurler ☺ :rica:
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: teşekkürler arakladım Genişletmek için tıkla ... sorun değil dostum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: tesekurler ☺ Genişletmek için tıkla ...
asigsasi' Alıntı: teşekkürler arakladım Genişletmek için tıkla ... sorun değil dostum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: tesekurler ☺ Genişletmek için tıkla ...
okin Üye yaren_dede' Alıntı: sis yüklenmiyorsa mif dosyası kullanın - - - Eklendi - - - sana öyle geliyor olabilir, yada cihazında sorun olabilir nokia fp2 için çıkarttı Bu widgeti yani sorun varsa kullanma - - - Eklendi - - - evet böyle daha iyi oldu, birazdan konuya eklerim Genişletmek için tıkla ... ....ana ekrana gerı donmek ıstedıgımızde ekran sımsıyah oluyor ve yenıden baslatma gerektırıyor....buyrun buda aynı sorunu ytasayanların yazdıkları lınk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede' Alıntı: sis yüklenmiyorsa mif dosyası kullanın - - - Eklendi - - - sana öyle geliyor olabilir, yada cihazında sorun olabilir nokia fp2 için çıkarttı Bu widgeti yani sorun varsa kullanma - - - Eklendi - - - evet böyle daha iyi oldu, birazdan konuya eklerim Genişletmek için tıkla ... ....ana ekrana gerı donmek ıstedıgımızde ekran sımsıyah oluyor ve yenıden baslatma gerektırıyor....buyrun buda aynı sorunu ytasayanların yazdıkları lınk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye Konu Sahibi okin' Alıntı: ....ana ekrana gerı donmek ıstedıgımızde ekran sımsıyah oluyor ve yenıden baslatma gerektırıyor....buyrun buda aynı sorunu ytasayanların yazdıkları lınk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... valla bilemiyorum dostum bende sorun çıkarmıyor
okin' Alıntı: ....ana ekrana gerı donmek ıstedıgımızde ekran sımsıyah oluyor ve yenıden baslatma gerektırıyor....buyrun buda aynı sorunu ytasayanların yazdıkları lınk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... valla bilemiyorum dostum bende sorun çıkarmıyor
okin Üye yaren_dede' Alıntı: valla bilemiyorum dostum bende sorun çıkarmıyor Genişletmek için tıkla ... ...sayın hocam ben 808 kullanıyorum v 1508....bende yapıyor acaba burda 808 de 1508 versıyonda deneyen var mı
yaren_dede' Alıntı: valla bilemiyorum dostum bende sorun çıkarmıyor Genişletmek için tıkla ... ...sayın hocam ben 808 kullanıyorum v 1508....bende yapıyor acaba burda 808 de 1508 versıyonda deneyen var mı