'Stoper takviyesi şart'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
'Stoper takviyesi şart'
Teknik direktör Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Elimizdeki stoperler çok kaliteli, ama istikrar konusunda güven vermiyorlar. Devre arasında bu bölgeyi mutlaka güçlendirmeliyiz” dediği öğrenildi.



Sarı-Kırmızılı teknik heyetle Galatasaraylı yöneticilerin geçen hafta yaptığı son toplantıda takımın son durumu masaya yatırıldı. Kötü gidişatın gerekçeleri analiz edilirken, gündeme transfer çalışmalarının geldiği belirlendi. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın yardımcısı Johan Neeskens’in özellikle savunma hattındaki sıkıntılara dikkat çekerek, “Elimizdeki stoperler gerçekten çok kaliteli. Ama sürekli sakatlık yaşıyorlar. İşin kötü tarafı, bu sakatlıklar darbeye bağlı değil, oyuncuların mevcut fiziksel özelliklerinden kaynaklanıyor. Bu halleriyle güven verdikleri söylenemez. Çünkü tekrar tekrar sakatlık yaşamayacaklarının bir garantisi yok. Devre arası transfer döneminde bu bölgeyi mutlaka güçlendirmemiz gerekli. İyi bir stoper takım savunmasını rahatlatır” ifadesini kullandığı kaydedildi.

Kollar sıvandı bile

Yönetici Haldun Üstünel, önümüzdeki günlerde stoper transferi konusunda çalışmalara başlayacak. Yurt içinde en çok öne çıkan aday ise Ankaraspor’dan Ankaragücü’ne kiralanan 23 yaşındaki Ediz Bahtiyaroğlu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Devre arası olmasa bile sezon sonu şart :oke:
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Galatasaray'ın defansı gerçekten sağlam olsa, Avrupa'da bu takımı tutabilecek birini göremiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt