STOP 0X00000050 ve STOP 0x000008E kodlu mavi ekran sorunu YARDIM...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
STOP 0X00000050 ve STOP 0x000008E kodlu mavi ekran sorunu YARDIM...
arkadaşlar konu başlığında verdiğim gibi mavi ekran geliyo ve mavi ekran hatası saniyede gittiği okuyabildğim sadece kodları.
Yani bu kodlar ne anlama geliyo netten bişeyler buldum ama tam bi çözüm bulamadım.
büyük bi ihtimal ram arızalı diye bişeyler yazıyo ama sizede sormak istiyorum arkadaşlar
LÜTFEN YARDIM...
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

rizeli53100

rizeli53100

Üye
format atmayı dene.

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo denedim acaba ramden olabilirmi ???

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Eğer bilgisayarı açamıyorsan bilgisayarcıya götür .

Fakat açabiliyorsan öncelikle bir antivirüs kur ( İmkanın warsa lisanslı al eğer yok ise gayet güzel bedava programlar war veya trial programlar ) tarattıktan sonra kullan eğer olmuyorsa sistem geri yükleme ile ( Başlat >Programlar>Donatılar>Sistem Araçları) sorunu yaşamadan önceki zamandan 1 yada 2 ay geri al ( bu bilgisayarınızın o zamana geri dönmesine neden olacaktır verilerinizi yedeklemekte fayda var ) . O zaman yazılımsal sorun kesin çözülecektir .

NOT :SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPMADAN ÖNCE GERİ YÜKLEME NOKTASI OLUŞTURUN (SİSTEM GERİ YÜKLEME SAYFASI ÜZERİNDE BÖYLE BİR SEÇENEK VAR )

Eğer sorun donanımsal ise yaptığım araştırmalara göre büyük olasılıkla ram'den kaynaklanıyor . Başka ramleri kendi pcnizde deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt