Stoch'tan şok açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Stoch'tan şok açıklama

Kulübede oturmak Slovak oyuncunun keyfini fazlasıyla kaçırmış durumda... Slovak Milli Takım kampında Sport KY’nin sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu, “Fenerbahçe’de hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ydi ama Avrupa Ligi’nde olmak da o kadar kötü değil. Fakat hayal kırıklığı içinde olduğumuzu söyleyemem. Grubumuzda zayıf takım yok. Marsilya favori” dedi.

Fenerbahçe’de ilk on bire giremeyişini de değerlendiren Stoch, “Geçen sezon harikaydı. Takımın en iyi oyuncularından birisiydim. Dolayısıyla şu anda neden oynamadığımı anlamıyorum. Hocam benimle sürekli konuşuyor. Ben de bu nedenle mutluyum. Çalışıyorum ama şans bulamıyorum. Sanırım çalışmam yeterli görülmüyor. Ben formam için savaşmak istiyorum. Fakat bu daha fazla uzun sürerse artık yedek beklemek istemem. Menajerim de benim için takım aramaya başlar. Takıma takviyeler yapıldı. Fakat bu benimle ilgili değildi. Çok da ilgilenmiyorum gelmeleriyle” dedi..

yakında buda gider

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Stoch bu ligin tartışmasız en iyi kanat oyuncusudur ... ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Var mi üzerine türe?
Çok düşünmüşsün? :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Var mi Stoch'un üzerine türe?
Çok düşünmüşsün? :)

codblackops2

codblackops2

Üye
alexi koy yedeğe stochu koy baktınki yeniliyon 70. 80.dakkada sok adamları :off:
aykut kocaman gitmeli :hmmm

Türe

Türe

Üye
Artik pek takip etmiyorum fenere has degil sikeden sonra turkiye futbolundan sogudum..

Türe

Türe

Üye
Sike iste olm fesata cekme mobilim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yedek olması birşey değiştirmez ...
Üstelik sadece 2 maç yedek oturdu ... :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Senden de profesyonel topçu da zaten olmazmiş kardeşim ...:)

Elbette futbolcularında formsuz olduğu dönemler olacaktır ... Bunu göz önünde bulundur istersen ... Robot değiller netice de değil mi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Senden de profesyonel topçu da zaten olmazmiş kardeşim ...:)

Elbette futbolcularında formsuz olduğu dönemler olacaktır ... Bunu göz önünde bulundur istersen ... Robot değiller netice de değil mi?

geçen sene çok iyiydi. Bu sene bi anda oynamamaya başladı. :allalla:

- - - Eklendi - - -

ayrıca, bi yorumla profesyonel olup olamayacağımı söylemek zor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi de bir futbolcu her maç oynayacak diye bir kaide yok değil mi? :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aykut yeter lan git artık :sahan2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt