Stoch'tan Şok Açıklama, Ayrılıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Stoch'tan Şok Açıklama, Ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de Miroslav Stoch ile teknik direktör Aykut Kocaman arasındaki gerilim devam ediyor... Slovak oyuncu, İstanbul BŞ ile oynanan maçın kadrosuna dahil edilmeyince hocasının kendisiyle problemi olabileceğini ifade etti. M’gladbach maçının 60. dakikasında oyundan alınan ve yedek kulübesine doğru gelirken tepkisini hareketlerine döken Stoch, Dirk Kuyt’ın da elini sıkmamıştı. Yaşananlardan sonra teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcusunu İstanbul BŞ ile dün oynanan maçın kadrosuna dahil etmedi. Slovak oyuncu ise Futbolizm programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saygı Duymalı

Her şeyi denediğini ancak buna rağmen oyundan çıkarıldığını belirten Stoch, “Hocama sinirliyim ya da değilim. Ama mutlu değilim. Bu gayet normal çünkü iyi oynuyorum. 90 dakika oynamayı umuyordum. Her şeyi deniyorum ama hoca beni gene çıkarıyor. Şans bulamıyorum. Ben her şeye hazırım, şanslar yaratıyorum kendime. Her şeyi deniyorum fakat bakıyoruz hoca beni çıkarıyor. Takımda iletişime ihtiyacımız var. Hocam devre arasında seni çıkaracağım dedi. Problem değil dedim. İstanbul BŞ maçında oynayacağımı söyledi, kadroda değilim. Sabah antrenman yapıp, maçı evde izleyeceğim. Kuyt'ın elini sıkmadığım yazıldı. Kendisinden özür de diledim. Çünkü o sırada kızgındım. Kuyt’la sorunum yok, iyi arkadaşız. Saygı duyuyorum ve onu seviyorum. Ayrılıp, ayrılmayacağımı bilmiyorum. Benimle ilgili çok şey oldu ama Fenerbahçe’yi seviyorum. Taraftar mükemmel ama hocamla küçük problemlerimiz olabilir. Hocamın benimle problemleri olabilir. Normal olarak oynarsam, hocam da bana saygı duyarsa kesinlikle buradan ayrılmam” ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...