Stoch, Holosko, Elmander bir arada!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Stoch, Holosko, Elmander bir arada!


Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko, Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch ve Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, Ülker'in sponsorluğunda Metro Enerji Testi kapsamında gerçekleştirilen organizasyona katıldı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yapılan organizasyonda eneji testi için bisiklete binen oyuncular, daha sonra taraftarlara imza dağıttılar.

Organizasyon sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Elmander, 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maçın klasik bir derbi mücadelesi olacağını belirterek, "Umarım biz kazanırız" dedi.

Galatasaraylı futbolcu, sakatlığı konusunda da bilgi vererek, "Kendimi daha iyi hissediyorum. Ancak oynayıp oynamayacağım konusunda kesin bir şey söylemem. Maça gelirsek, klasik bir derbi olacak. Zor maç olacak. Umarım biz kazanırız" diye konuştu.

Elmander, Necati'nin katılmasıyla birlikte hücum hattının daha da güçlendiğini ve rekabetin yaşandığının hatırlatılması üzerine, "Necati'nin
gelişiyle birlikte elbette hücum hattı daha da güçlendi. Baros da var. Sadece forvet hattımız değil, diğer hatlarımızdaki bütün oyuncularımız da çok iyi" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko ise Galatasaray'dan önce Braga maçını düşündüklerini dile getirdi.
Holosko, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Braga ekibiyle yapacakları karşılaşmanın ardından Galatasaray maçını düşünmeye başlayacaklarını vurgulayarak, "Elbette Galatasaray formda ve zorlu bir rakip. Ancak bizim de Galatasaray gibi ligde daha yukarılara gelmeye ve play-off'taki konumumuzu daha iyi hale getirmek için hedeflerimiz var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Miroslav Stoch ise sakatlığının düzelmeye başladığını ve yarın takıma katılmayı umduğunu ifade etti.
Bugün kendisini deneme imkanı bulduğunu dile getiren Stoch, "Şu anda ağrım sızım yok. Takımdan ayrı bir program dahilinde çalıştım. Her şey yolunda. İnşallah yarın takıma katılacağım. Ondan sonra önümüzdeki maçta oynamak için her şey uygun gözüküyor" dedi.

kaynak sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt