stereo bluetooth kulaklık tanıtma sorunu lütfen bi öneride bulunun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhanow

ayhanow

Üye
    Konu Sahibi
stereo bluetooth kulaklık tanıtma sorunu lütfen bi öneride bulunun
samsung f480 telefonumun var ve bu özelligi destekledigini biliyorum fakat daha önceden almış oldugum iwatch marka saat telefon var, bunun stereo bluetooth kulaklıgı var saatte her özelligi çok güzel sorunsuz çalışıyor fakat bu kulaklugu telefonuma veya başka bi telefona tanıtamıyorum tanıtma işlemini nasıl yapabilirim bi fikri önerisi olan varmı. belirteyim kulaklıgın markası hiç bi yerinde yazmıyor yani markası yok :d: lütfen gecenin bi yarısında sabaha kadar bekleyecem gerekirse günlerce :megafon:

Starsley

Telefonun bluetooth aç daha sonra kulaklıkta bir açma tuşu olması lazım onuda aç ve telefondan arattır bu kadar

ayhanow

ayhanow

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederimde denemedigim şey kalmadı. kulaklık açılıyor telefondan arattırıyorum ama bulunmuyor ve telefonun destekledigine eminim. kulaklıgın sadece saat telefonu görecek şekilde yapılmış olaması mümkün olabilir diyorum

--------------- Ekleme ---------------

kulaklıkta 3tane tuş var biri açma kapama aynı zamanda cevaplama bitirme, diyerleri ses artırma aynı zamanda şarkıyı ileri geri yapıyor. diyorumki bu kulaklıgı sıfırama yolu varmı çünkü saati kullanırken kulaklıgı açtıgımda hemen saate baglanıyordu yani onu tanıyordu. yav çıldırıcam yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt