Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet çok güzel bi seri rica ederim kardeşim. Yalnız sende bana aydın demeye başladın böle hitap eden 3. kişisin bilerek mi yoksa bilmeyerekmi söylüyosunuz bilmiyorum ama o benim memleketim : tabi benim açımdan sorun yok
aklımda öyle kalmış, demekki sen başkasını uyarırken bende ismin aydın olarak anlamışım büyük olasılıkla ama senin için sorun değilse ben aydın demeye devam edebilirim
aklımda öyle kalmış, demekki sen başkasını uyarırken bende ismin aydın olarak anlamışım büyük olasılıkla ama senin için sorun değilse ben aydın demeye devam edebilirim
walla aslında tam tersi hız biraz düştü pek fazla tema çıkmaz oldu ben yeri geldi günde 10 tane kadar tema paylaştığımı biliyom bazen böle bi çıktımı piyasaya bi sürü birden çıkıyo bazende bi kaç gün ses soluk yok hiçbi sitede bugünlerdeki gibi ind190 nın temalarını paylaştım kaç gün önce o günden beri bişey yok