Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullandığın kredi kartı kayıtlıdır paypal ödeme sistemi kaldırıldı steamden
byAndroid
Üye
Mastercard in geçtiği çoğu yerde paypal geçiyor çünkü o da bir mastercard. kredi kartı kullanmıyorum yok bile. Neden inanmiyonuz illa ne gösteriyim kanıt olarak
Burdaki mastercard göstergesi boşuna burda durmuyor
Mastercard in geçtiği çoğu yerde paypal geçiyor çünkü o da bir mastercard. kredi kartı kullanmıyorum yok bile. Neden inanmiyonuz illa ne gösteriyim kanıt olarak
Burdaki mastercard göstergesi boşuna burda durmuyor
ben steamdeki seçeneği kastediyorum paypal kart olabilir ama bundan 5-6 ay öncesine kadar steamde paypal aracılığı ile internetten kartsız ödeme vardı onu kastediyorum
byAndroid
Üye
Onu biliyorum kartsız paypal çok gereksiz bişey bence saçma geldi bana. Paypal nakit kart iyidir para yüklersin içine alışverişi yaparsın şuana dek sadece hepsiburada dan alışveriş yapamadım kabul etmiyor. Telefona Tl yi bile karttan arttırıyorum
Hatta 3 gün önce ets 2 ye dlc aldım indirime girmişti
Onu biliyorum kartsız paypal çok gereksiz bişey bence saçma geldi bana. Paypal nakit kart iyidir para yüklersin içine alışverişi yaparsın şuana dek sadece hepsiburada dan alışveriş yapamadım kabul etmiyor. Telefona Tl yi bile karttan arttırıyorum
Hatta 3 gün önce ets 2 ye dlc aldım indirime girmişti
Hocam bu paypal kartlari heryerde geciyor mu market cafe falan yoksa sadece posu olan yerlrerde bide baska bir PayPal hesabindan o karta para aktarabikiyormuyuz
byAndroid
Üye
Her yerde geciyor sokakta falan farketmez. Yalniz baska paypal dan diger paypala para aktariliyor mu bilmiyorum internet sitesinde her turlu aciklama var bakabikirsniz
DeV/AsA
Üye
Online alışverişte en problemsiz ödeme yöntemi.İlk kullananlardanım, o gün bu gündür başka kart kullanmıyorum zaten.
MasterCard statüsünde olduğu için, dilediğiniz tüm platformlarda geçerlidir.
3onur5
Üye
Sağolun arkadaslar d&r da görmüştüm ordan alicam yarın öbürgün