steam is not running. you must start steam in order to play this game hatası çözumu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
steam is not running. you must start steam in order to play this game hatası çözumu yardım
benim sorunum l4d2 ye girince ana menuye gecerken oyunun bu hatayı vermesı "steam is not running. you must start steam in order to play this game hatası" bu hata ıcın bı yardım edın arkadaslar ya

OğuzcanAbi

Üye
kopya cd mi aldin ? ondan buyuk ihtimal

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
internetten indirdim ama bı cozumu olmalı ya

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
benim sorunum l4d2 ye girince ana menuye gecerken oyunun bu hatayı vermesı "steam is not running. you must start steam in order to play this game hatası" bu hata ıcın bı yardım edın arkadaslar ya

Eğer yanlış Cra*ck uyguladıysanız, bilinki Steam hata verecektir. Sisteminizde Steam bulunmadığı için şimdi Steam'i başlatın ve oyunu oynayın diyor. Onun için NoSteam Cra*ck'ini indirip, bunu oyunun kurulu olduğu dizine atmanız gerekiyor. Bu sayede hatasız Left 4 Dead 2 oynayabilirsiniz.

Left 4 Dead 2 onarılmış, NoSteam Cra*ck:

Yukarıdaki dosyayı indirin ve bu videoda ki anlatımı izleyerek, gerekli ayarları yapın. Bunu deneyin. Eğer olmaz ise o zaman güncelleme yöntemini deneriz.

[video=youtube;dsLxL1lpedA]http://www.youtube.com/watch?v=dsLxL1lpedA&feature=related[/video]

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim saol ama ben baska yoldan cozumunu buldum benım gıbı hata alan arkadaşlar ıcın iki link vericem bunu indirsinler ve oyunun kurulu olduğu yere yuklesınler yenı bı l4d2 gelıo ama oyunun quick bolumu yerıne consoldan map yazarak oynasınlar pachtlar

Standalone link:

NOT : İLK ÖNCE PATCHİ SONRA STANDALONE KURULACAK.

Patch link:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Madem çözümünü biliyordunuz, o zaman neden hata alıyorum diyorsunuz. Böyle bir sorun için bu kadar İşleme gerek yoktur. Oyunu güncelleyip, gerekli Crac*k'i dizine attıktan sonra oyun çalışır.

Left 4 Dead 2 sürümü 2013 ise bu güncellenerek 2036, 2036'dan da 2038'e çıkartılıp güncellendikten sonra, Crac*k veya Patch yaparsınız ve oyununuzu oynarsınız.

Üst Alt