Steam hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Steam hakkında...
Biliyorsunuz ki 29 mayısta max payne 3 çıkacak orjinal almak istiyorum ama çok pahalı 160 tl bir arkadaş steam var orda ucuz olur dedi ama kafamı kurcalayan sorular var.

1- bu steam için illaki kredi kartı gerekli mi yoksa bir banka hesabına para yatırarakta oluyor mu?
2-diyelim ki bilgisayarımıza format attık oyun gitti tekrar indirebiliyor muyuz yoksa tekrar para ödemek gerekiyo mu?

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

suvari53

Üye
cd olarak çok ucuza alabilirsin oyunu şuanda oyun çıkmadığı için sitede yok ama çıktığı zaman 35 tl civarında satın alabilirsin. sana mail ile cd göndericek sende bu ile oyunu steam den indireceksin çok güvenilir bir arkadaş gg da yüzde 100 müşteri memnuniyetine sahip.
link veremiyorum ama sen google ^gamekeystore gittigidiyor^ yaz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cd olarak çok ucuza alabilirsin oyunu şuanda oyun çıkmadığı için sitede yok ama çıktığı zaman 35 tl civarında satın alabilirsin. sana mail ile cd göndericek sende bu ile oyunu steam den indireceksin çok güvenilir bir arkadaş gg da yüzde 100 müşteri memnuniyetine sahip.
link veremiyorum ama sen google ^gamekeystore gittigidiyor^ yaz.

cd düşünmüyorum ben valla internet alemi bu pek güvenemiyorum steam olmazsa para biriktirip orjinal cd alcam hem multiplayer oynamak için hemde max payne serisinin bende ayrı bir özelliği var onun için orjinal olsun istiyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yahu kimse mi bilmiyo :s

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Steam ile kendi hesabına oyun ******i satın alıyorsun veya hesabınla oyunlara giriş yapıyorsun. Böylece oyunlar tam sürüm olarak açılıyor. İstediğin kadar format at, bilgiler internette saklandığı için sorun olmuyor. İnternet gerektiriyor her oyuna girişinde. Yanlış biliyor olabilirim, bir kere internetten doğrulasa da yeterli olabilir.

Steam kredi kartına satış yapıyor ve güvenli.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
paypal oluyo mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt