start-up failed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir7791

Üye
    Konu Sahibi
start-up failed
selam arkadaşlar nokia 7610 açılmıyo şöyle bi mesaj çıkıyo phone start-up failed. contact the retailer napmam lazım acaba acil cevap yazabilirseniz sewinirim
not: * 3 yes işe yaramadı

dEs_

dEs_

Üye
Formatı gerçekleştirebildin mi? *3 yes ve power tuşları...

kadir7791

Üye
    Konu Sahibi
hayır olmadı

dEs_

dEs_

Üye
Uzun süreli bas ve kesin basıtğından emin ol tekrar dene... İçinde hafıza kartı olmasın...

kadir7791

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo arkadaşım başka bi yolu varmı acaba

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teknik servise gitmesi lazım

dEs_

dEs_

Üye
Ya bu yazı 6600 da çıkmıştı ama nasıl çözdüm bi hatırlayamadım gitti... :allalla:
Aradan az zaman geçmedi tabii...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Başlatma başarısız oldu selam perakendeci... Demek o ıngilizcenin çevirisi Uygulamalar listesinden son yüklediginiz tüm programları kaldırıp deneyin + ne sekilde format atmaya calisiyosunuz *#7370# mi yoksa hard format mı

Hard format tavsiye ederim
* + 3 + yes tusuna basılı tutun aynı anda ve bu esnada yine aynı anda açma tusuna basın 4 tus da basılı olarak telefonu açtıgınızda formatting yazısı gelecek ekrana

kadir7791

Üye
    Konu Sahibi
Başlatma başarısız oldu selam perakendeci... Demek o ıngilizcenin çevirisi Uygulamalar listesinden son yüklediginiz tüm programları kaldırıp deneyin + ne sekilde format atmaya calisiyosunuz *#7370# mi yoksa hard format mı

Hard format tavsiye ederim
* + 3 + yes tusuna basılı tutun aynı anda ve bu esnada yine aynı anda açma tusuna basın 4 tus da basılı olarak telefonu açtıgınızda formatting yazısı gelecek ekrana

arkadaşım onları hep denedim fekat olmuyo galiba servislik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt