Haber Starbucks İle Şarjınız Hiç Bitmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Starbucks İle Şarjınız Hiç Bitmeyecek
Dünyaca ünlü kahve zinciri işletmesi Starbucks müşterilerine hizmette sınır tanımadığını gösteriyor.

Kullandığımız cihazları taşırken en çok endişelendiğimiz nokta, bataryanın bitmesi gerçeği olsa gerek.

Elbette her ne kadar şu anda bizlere hayal ürünü gibi gelsede bir gün bitmeyen şarj elbet gerçek olacaktır. En azından bu hayali bir kenara bırakan Dünya’ca ünlü kahve zinciri işletmesi Starbucks bu konuda benzersiz denilebilecek bir hizmeti sunmaya hazırlarnıyor.

İlk etapta San Francisco çevresindeki 200 noktada, daha sonra ise tüm Avrupa ve Asya ülkelerinde sunmayı amaçlıyor. Müşterilerinin keyifle kahvelerini yudumlarken cihazlarını kablosuz şarj hizmeti verecek olan firma bu konuda gerekli çalışmalarına devam ettğini duyurdu. Dünyaca ünlü firma Duracell firmasınınönderliğindesunacağı hizmetin ismiPowermate.



Powermat sayesinde kablosuz özelliği olmayan telefonlarda bu özellikten faydalanması için bir yöntem geliştirilmiş. Masalarda bulunacak olan kablosuz aparatı ile akıllı telefonlarınızı şarj etmeniz mümkün olabilecek. Ancak kablosuz desteği olmayan modelerde de destek sınırlaması şimdilik mevcut.

Bu özelliklerden ilk etapta tüm kablosuz destekli Lumia modelleri, Nexus 6, Nexus 5, Nexus 4,Droid Turbo faydalanabilecek. Diğer kablosuz şarj desteği olmayan ancak Powermate Ringdesteğialacak olan modellerin ise kısa bir sürede daha çok modeli kapsaması için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Fenomenon

Fenomenon

Üye
Bizim bölümde şarj yok ama kahve 50krş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Baya iyiymiş, bi bizim burada da olsa Starbucks:)
 

furkankaya559758

Üye
Bende sürekli şarj edebileceğimiz bir şey yaptılar sandım. Pek işe yaramayacak gibi.
 


Üst Alt