Haber Sadece iPhone 8, cam arka yüzey ve kablosuz şarj desteği ile gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sadece iPhone 8, cam arka yüzey ve kablosuz şarj desteği ile gelecek
Apple'ın cam arka tasarım ve kablosuz şarj teknolojisi ile gelecek modelinin sadece iPhone 8 olacağı kaydedilmekte.




Geçtiğimiz sene Eylül ayında Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modellerini sundu. Bu modeller dünya genelinde büyük ilgi görürken, firma satış rakamları ile 2016 son çeyrekte hem global pazarın lideri olmuş, hem de rekor seviyede gelir rakamına imza atmıştı. şimdi ise gözler firmanın bu sene sunacağı modellere çevrilmiş durumda.



Apple, bu sene iPhone'un 10. senesini kutlayacak. İlk iPhone 2007 senesinde firmanın efsanevi CEO'su Steve Jobs'un elinde dünyaya merhaba demişti. Microsoft gibi bir çok teknoloji devinin küçümseyerek bakmasına karşılık iPhone, alışkanlıkları köklü bir şekilde değiştirmiş ve akıllı telefon pazarının temelini atmıştı. Her sene yeni ve az sayıda iPhone modelleri pazara sunuluyor.

Geçtiğimiz sene mart ayında iPhone SE gelmiş. Eylül'de de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus sunulmuştu. Bu sene ise sadece Eylül ayında yeni modellerin gelmesi bekleniyor. iPhone 7s ve iPhone 7s Plus gelecek yeni modeller olurken, ayrıca 10. yıl şerefine de iPhone 8 adında özel bir model daha sunulacak.

Kısa süre önce iddialar iPhone modellerinin cam ön ve arka yüzey ve metal çerçeve tasarımı yanı sıra kablosuz şarj desteği ile sunulacakları şeklindeydi. Yeni iddialar ise sadece iPhone 8'in bu özellikleri içereceği şeklinde. Bu yeni iddia Japonya merkezli blog Macotacara üzerinden geldi. Bilginin ise Tayvan'da güvenilir kaynaklardan elde edildiği yine Japon site tarafından belirtiliyor.

Henüz kesin olmasa da Apple'ın iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modelleri önceki nesiller gibi 4.7" ve 5.5" ekran içerecek. iPhone 8 ise 5" ekran ile gelecek.
Sadece iPhone 8, cam arka yüzey ve kablosuz şarj desteği ile gelecek
 
  • Beğen
Tepkiler: Bysnbad


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
iphone 8 adıyla gelmez apple isim stretejisini degistirmez
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler ve Buğra
bilisimler

bilisimler

Üye
Iphone 4 ekranı ne o öyle kiprit kutusu kadar:gul: iphone 8 ekranın 5 olması iyi olmuş :spryalnız daha sonraki iphone ekranları 5 den büyük olursa bence çok apartılı oluro_O
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra, Bysnbad ve MaxipmaN
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nasıl Gelirse Gelsin Almayacağim Pardon Alamayacağim İçin Sıkıntı YOk :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
2014te mi çıkarmıştı samsung bu yeniliği :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve bilisimler
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Herkes iPhone 8 diyor ama 7s diye gelirse üzülmeyin :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Bysnbad ve bilisimler


Üst Alt