Star x18i Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunter41

hunter41

Üye
Nasıl telefondan memnun musun ?

luis_fernandess

Üye
Beyler bende x18i aldım. 260 liraya aldım. Size tavsiyem tr den pahalıya almayın. Çok güvenli yurtdışı alışveriş siteleri var. Ben pandawill.com dan satın aldım. Kesinlikle gümrüğe takılma gibi sorun olmaz. Adamlar takipli gönderiyorlar imza karşılığında teslim alıyorsun ürünü. Ayrıca hediye paketi şeklinde gönderiyorlar. Gümrükte sorun çıkmasın diye. Telefon tek kelimeyle mükemmel. Ben kimseye çin malı olduğunu söylemiyorum. Orjinal amerikan malı diyorum. Nokia ve Samsung modellerini sallar geçer bu cihaz.

kralsensin98

kralsensin98

Üye
    Konu Sahibi
evet telefondan gayet memnunum 1 saat wifi açık gps açık facebookta gezdim.Telefon şarjı 100'deydi.80'a İndi.Şarj elinizden bırakmayan biriyseniz ve internette dolaşıyorsanız 6 saat gider tek bir pille çift pilli geliyor.Bu da 1 gün gidiyor anlamına geliyor.
3d oyunlar Nfs shift'ı gayet hızlı ve iyi oynuyorum.Bu telefona root atmanızı tavsiye ederim.Roottan önce oyunlarda atma yaratabiliyor.Çünkü ram kullanılabilir düşük oluyor.O yüzden atıyor.Root yapdıktan sonra oyunlarda atma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Hd kamerası var Gayet şık bir kamerası ve hd video çekimi var.Sensör sıkıntısı yok.Sensör gayet güzel.Dokunmatik samsung galaxy ace'de kullandım.Onunkindende iyi.Alın kullanın arkadaşlar.Kendiniz görün özelliklerini.Antutu'dan 1084 puan aldım ve 60 fps oyun hızı.Galaxy s'le hemen hemen aynı puanı.Root programı superoneclick 2.3.3'tir.Star'ın ürettiği x18i'den daha iyi telefonlarıda var.Örnek:Star x26i,Star Note I9220 vb..GPS PROGRAM son sürüm igo programını kullanmanızı tavsiye ederim.

holyman92

Üye
Arkadaşım merhaba, Bende de Star X18i telefon var fakat ne yaptım ne ettiysen telefonu root yapamadım. bu konuda bana yardımcı olurmusun. superoneclick 2.3.3'ü denedim ve bununla bile yapamadım.

kralsensin98

kralsensin98

Üye
    Konu Sahibi
önce telefonu bilgisayara düzgün kabloyla bağlıyoruz.superoneclickv2.3.3.0 programını açıyoruz.Advanced'e gelip check driver diyoruz.
dedikten sonra general'e gelip root diyoruz.Rootlanmış oluyor ve superuser diye bir uygulama oluyor.Superuser'ı silmiyoruz.Silerseniz rootta gitmiş olur.

-Emre

-Emre

Üye
arc s'in cakmasi oldugu cok belli :)

holyman92

Üye
Arkadaşım Merhaba, yukarıda bahsettiğiniz oyunları ben çalıştıramıyorum. Yaptığın özel bir ayar varmı? Bu oyunları çalıştırmadan dışarı atıyor. Uçak moduna alıp denedim. Yinede olmadı bu konuda yardım rica ediyorum. Teşekkürler.

kralsensin98

kralsensin98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Merhaba, yukarıda bahsettiğiniz oyunları ben çalıştıramıyorum. Yaptığın özel bir ayar varmı? Bu oyunları çalıştırmadan dışarı atıyor. Uçak moduna alıp denedim. Yinede olmadı bu konuda yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
Oyun sorunlu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt