evet telefondan gayet memnunum 1 saat wifi açık gps açık facebookta gezdim.Telefon şarjı 100'deydi.80'a İndi.Şarj elinizden bırakmayan biriyseniz ve internette dolaşıyorsanız 6 saat gider tek bir pille çift pilli geliyor.Bu da 1 gün gidiyor anlamına geliyor.
3d oyunlar Nfs shift'ı gayet hızlı ve iyi oynuyorum.Bu telefona root atmanızı tavsiye ederim.Roottan önce oyunlarda atma yaratabiliyor.Çünkü ram kullanılabilir düşük oluyor.O yüzden atıyor.Root yapdıktan sonra oyunlarda atma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Hd kamerası var Gayet şık bir kamerası ve hd video çekimi var.Sensör sıkıntısı yok.Sensör gayet güzel.Dokunmatik samsung galaxy ace'de kullandım.Onunkindende iyi.Alın kullanın arkadaşlar.Kendiniz görün özelliklerini.Antutu'dan 1084 puan aldım ve 60 fps oyun hızı.Galaxy s'le hemen hemen aynı puanı.Root programı superoneclick 2.3.3'tir.Star'ın ürettiği x18i'den daha iyi telefonlarıda var.Örnek:Star x26i,Star Note I9220 vb..GPS PROGRAM son sürüm igo programını kullanmanızı tavsiye ederim.