Standart tarife

Sponsorlu Bağlantılar

kadircan7475

Üye
    Konu Sahibi
Standart tarife
GUNLUK 10 TL KULLANIM LIMITINE ULASTIGINIZ ICIN BUGUN 23:59:59 A KADAR YAPACAGINIZ STANDART INTERNET TARIFESI KULLANIMLARI ICIN UCRETLENDIRILMEYECEKSINIZ

Seklinde bir mesaj aldim. Bunun uzerine youtube'dan ne varsa indirdim. Kamerali gorusmeler yaptim. Gece 23:55 civari internet baglantimi kestim. Sabah kalktigimda telefonuma mesaj gelmisti.
HESABINIZDAKI BAKIYE BITTIGINDE DEVREYE GIREN CEPAVANS'INIZDAN KULLANABILECEGINIZ 6 TL BITMISTIR.GORUSME YAPMAYA DEVAM ETMEK ICIN HEMEN CEPLIRA YUKLEYINIZ.

Degerli abonemiz, krediniz bitmistir. Istediginiz Vodafone abonesine ucretsiz olarak "Beni Ara" mesaji gondermek icin telefonunuzdan *149*05xxxxxxxxx# tuslayin.

Yaklasik 8 liram arti 6 lira cep avanstan kesilen 14 liram.

Annemin telefonunundan 5 lira transfer yaptim. Gelen mesaj su;

GUNLUK 10 TL KULLANIM LIMITINE ULASTIGINIZ ICIN BUGUN 23:59:59 A KADAR YAPACAGINIZ STANDART INTERNET TARIFESI KULLANIMLARI ICIN UCRETLENDIRILMEYECEKSINIZ

Ben bu Vodafonu bir turlu cozemedim. Kac sefer benzer konularda gorustum. Belki hep haklilar. Fakat ben nerden bulayim standart tarife detaylarini. Komple siteyi mi okuyayim?

Bilgilendirirseniz sevinirim. Vodafone'u aramiyorum artik. Yine kusurlu ben cikacagim sonucta.