Portlanan cihazda sanirsam sd kart girisi yokmus. O yuzden simgeler siliniyor o hatayi veriyorHmm tamam, birde bişey soracağım nba 2k14ü telefon hafızasına kuruyorum çalışıyor ama telefonu yeniden başlatınca siliniyor aslında tam silinmiyor simgesi menüde var basınca nba 2k14 durdu hatası. veriyor

Whatsapp lütfen moderatör abiV4 icin neler yapilabilir ki yapacak farkli bir sey olsa dusunurdumcunku v4 de neredeyse benzer olacak
Link guncellendi bu arada

Abi surekli rom ile ugrastigim icin uygulamalari yuklemiyorum gunde 5-10 rom denemesi yapiyorumWhatsapp lütfen moderatör abi![]()

Harbi bugra face whatsapp falan yuklu hazirlasana romlari. Yedegi geri yuklemek bi dert. Bastan indirmek ayri bi dertAbi surekli rom ile ugrastigim icin uygulamalari yuklemiyorum gunde 5-10 rom denemesi yapiyorum![]()

Adam doğru söylüyor. Whatsapp falan roma gömseneHarbi bugra face whatsapp falan yuklu hazirlasana romlari. Yedegi geri yuklemek bi dert. Bastan indirmek ayri bi dert![]()

Anlasam su roma gomme isinden fala. Elimden geldigi kadariyla yardim ederimde. Bi anlayip beceremedimAdam doğru söylüyor. Whatsapp falan roma gömsene![]()

Tekrar tekrar indirmeye gerek yokki bir kere indirin root/data/apps kısmında apk dosyası olusacak onu hafıza kartına kopyalayın ordan kurarsınızHarbi bugra face whatsapp falan yuklu hazirlasana romlari. Yedegi geri yuklemek bi dert. Bastan indirmek ayri bi dert![]()
Hafiza karti kullanmiyorumTekrar tekrar indirmeye gerek yokki bir kere indirin root/data/apps kısmında apk dosyası olusacak onu hafıza kartına kopyalayın ordan kurarsınız

Sende 2 gb felan bul cok zor degil.Hafiza karti kullanmiyorum![]()

Titanium backuptan geri yuklerim en fazla 5 dakka. Stofk romdayim suan gerek duymuyorum. Elite alicam ugrasmiyorum dahaSende 2 gb felan bul cok zor degil.![]()

Saticagim cocuk romlu istiyo iste roma gomse rahat ederiz ugrasmayizElite alacaksan hic ugrasma. :-)

mesaj yolladım hocam bakarsan eğerBiri yardim edicekmi acaba halâ bekliyorum
Cok tesekkur ederim kardesim sen olmasan oyle bakacagimmesaj yolladım hocam bakarsan eğer
arkadaşlar rootladım teli romu kuramıyorum ses açma power yapınca komut yok die bişey çıkıyor