[Stabil][Port][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v3

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Bugra hocam v4 düsünmüyosun sanırım Final sürümmü bu yani :-)

metehansys

metehansys

Üye
Hmm tamam, birde bişey soracağım nba 2k14ü telefon hafızasına kuruyorum çalışıyor ama telefonu yeniden başlatınca siliniyor aslında tam silinmiyor simgesi menüde var basınca nba 2k14 durdu hatası. veriyor
Portlanan cihazda sanirsam sd kart girisi yokmus. O yuzden simgeler siliniyor o hatayi veriyor :)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
V4 icin neler yapilabilir ki yapacak farkli bir sey olsa dusunurdum :) cunku v4 de neredeyse benzer olacak

Link guncellendi bu arada

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
metehansys

metehansys

Üye
Abi surekli rom ile ugrastigim icin uygulamalari yuklemiyorum gunde 5-10 rom denemesi yapiyorum :)
Harbi bugra face whatsapp falan yuklu hazirlasana romlari. Yedegi geri yuklemek bi dert. Bastan indirmek ayri bi dert :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
metehansys

metehansys

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra

yoran09

Üye
Yaw biri yedek almayla
Root ve rom yuklemeyi biri ogretsin

• Beğen
Tepkiler: Dede
smh60

smh60

Üye
Harbi bugra face whatsapp falan yuklu hazirlasana romlari. Yedegi geri yuklemek bi dert. Bastan indirmek ayri bi dert :D
Tekrar tekrar indirmeye gerek yokki bir kere indirin root/data/apps kısmında apk dosyası olusacak onu hafıza kartına kopyalayın ordan kurarsınız

metehansys

metehansys

Üye
Tekrar tekrar indirmeye gerek yokki bir kere indirin root/data/apps kısmında apk dosyası olusacak onu hafıza kartına kopyalayın ordan kurarsınız
Hafiza karti kullanmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Elite alacaksan hic ugrasma. :-)

yoran09

Üye
Biri yardim edicekmi acaba halâ bekliyorum

yoran09

Üye
mesaj yolladım hocam bakarsan eğer
Cok tesekkur ederim kardesim sen olmasan oyle bakacagim :)arkadaşlar rootladım teli romu kuramıyorum ses açma power yapınca komut yok die bişey çıkıyor

• Beğen

gigascor

Üye
Burak bey merhaba,
v3 bir hata tespit ettim, telefonu restart yaptıktan sonra ahize sesini yarım kısıyor tekrar açmak gerekiyor. v4 için belki yardımı olur...

iTouchShine

Üye
Ben de müzik dinlerken bir hatayla karşılaştım. Ses bozuluyor. Tizler robotik bir şekle dönüyor. Orjinal romda da aynı sıkıntı oluyor ancak yeniden başlattığımda düzeliyordu. Şu an maalesef düzeltemedim. Onun dışında kullandığım en iyi, performanslı rom. Artık rom arayışına girmiyorum. Ellerinize sağlık

Üst Alt