[Stabil][Port][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v3

Sponsorlu Bağlantılar

muhsin13

muhsin13

Üye
var olan ne

batak1985

batak1985

Üye
eline sağlık kardeşim henüz kurmadım fakat enyakın zamanda deneyeceğim v2 çok hoşuma gitti umarım buda onu aratmaz paylaşımlarının devamını dört gözle bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
muhsin13

muhsin13

Üye
arkadaş o kadar oyun uygulama yükledik bunların skorları silinmeden nasıl romu yükleriz?

smh60

smh60

Üye
Titanium backup la yedek al

gigascor

Üye
Buğra kardeş,

merhaba, telefonla arama yaparken bağlantı kurulduğunda titremesini nasıl sağlarız. V2 de vardı ama V3 te yok. yardım lütfen...

nuke66

nuke66

Üye
Buğra kardeş,

merhaba, telefonla arama yaparken bağlantı kurulduğunda titremesini nasıl sağlarız. V2 de vardı ama V3 te yok. yardım lütfen...

GravityBox'tan yapacaksın: Gravitybox'u aç sonra telefon iyileştirmelerine gir orada çağrı titreşimlerinde çağrı bağlandığında onay kutusunu işaretle tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
muhsin13

muhsin13

Üye
yükldim diğerine göre ufak tefek iyileştirmeler var pek :tşk:

acaba şu romun içindeki resimleri aldığın siteyi pm atabilirmisin

D3v!L

Üye
dostum emeğine sağlık şuan indirdim ve kullanmaya başladım test edeceğim umarım dediğin kadar iyidir rom stock romdan nefret etmeye başlamıştım tekrar çok teşekkürler

• Beğen

gigascor

Üye
GravityBox'tan yapacaksın: Gravitybox'u aç sonra telefon iyileştirmelerine gir orada çağrı titreşimlerinde çağrı bağlandığında onay kutusunu işaretle tamamdır.
Teşekkürler, hatlettim

• Beğen
Tepkiler: nuke66

cash_67

Üye
kardeş emeğine sağlık gerçekten en stabil rom olmuş ve çok hızlı. çok sağol ;)

• Beğen
R.Carlos58

R.Carlos58

Üye
süper bi rom

• Beğen

hayalet7979

Üye
Selam arkadaşım öncelikle rom için teşekkürler. V2 versiyonunu yaklaşık 10 gün önce kurdum. az öncede V3 romunu kurdum fakat anlam veremediğim birşey oldu. Romu kurmadan önce aşağıdaki adımları yapmama rağmen V2'den hiç bir programım silinmedi sadece V3 yüklendi.
Bu nasıl olabilir fikrin var mı?

Rom kurulum öncesi adımlarını her zaman yaptığım gibi şöyle yaptım.

· advanced bölümünden wipe dalvik cache
· advanced bölümünden fix permissions
· wipe cache partition
· wipe data/factory reset.
· Mount and storage bölümünden format /cache
· Mount and storage bölümünden format /system
· Mount and storage bölümünden format /data

Ayrıca V2 için bazı aksaklıklar tespit etmiştim acaba bunlar V3'te olacak mı bakalım.

1. Ekran kapanma zamanını değiştirmeme rağmen kendi kendine 15 sn olarak resetleniyordu.
2. Kablo ile bilgisayara bağlayıp çıkardıktan sonra zil sesi default değerine dönüyordu.

yoran09

Üye
Arkadaslar bu romu kurmak istiyorum ama once komple bir yedek almak istiyorun nasil yapicam + teli nasil rootlucam ve romu nasil yuklucem ? Biri detayli anlatirsa mumkunse resimli hatta videolu olursa balli kaymak olur ;)

jailbroken

jailbroken

Üye
Arkadaşlar bu rom ile line sorunu çözülür mü

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Line sorunsuz calisiyor.
Kamera odaklama sorunu cozuldu arkadaslar aksama linki konuya ekleyecegim

• Beğen
Tepkiler: jailbroken

yoran09

Üye
Abi biri bana yedek almayi ve root yapmayi ve romu nasil aticam biri aciklarsa sevinirim

nuke66

nuke66

Üye
yeni versiyon yok şuan için sadece kamerada odaklama sorunu olanlar için fix :)
Hmm tamam, birde bişey soracağım nba 2k14ü telefon hafızasına kuruyorum çalışıyor ama telefonu yeniden başlatınca siliniyor aslında tam silinmiyor simgesi menüde var basınca nba 2k14 durdu hatası. veriyor

Üst Alt