Ben 10 dakika gibi bi sürede indirdim telefondan. Senin internet yavaşlığından dolayı o kadar uzun sürmüştür kardeşim. Dayan biraz beklemene değicek zatenya yandex ten başka dosya sitesi yokmu. Bu beni verem etti 1 saat oldu hala dosya inecek.

Zannetmiyorum internet gayet normal çalışıyor tıkır tıkır video açılıyor farklı sitelerden dosya indirebiliyorum.Ben 10 dakika gibi bi sürede indirdim telefondan. Senin internet yavaşlığından dolayı o kadar uzun sürmüştür kardeşim. Dayan biraz beklemene değicek zaten![]()
Bende indirirken hiç sıkıntı olmamıştı ama çok rahat bi şekilde indirip kurdum dün geceZannetmiyorum internet gayet normal çalışıyor tıkır tıkır video açılıyor farklı sitelerden dosya indirebiliyorum.
yandexdiske üye olup diske kaydet yapsan herzaman yüksek hızda indirebilirsin yandex bazen hızı 64kb ile sınırlandırıyorya yandex ten başka dosya sitesi yokmu. Bu beni verem etti 1 saat oldu hala dosya inecek.
Allah Allah orjinal gibiydi sanki amaOrijinali prime olmadigi için yüklerken hata verir![]()

Root explorer ile yapılabilir diye düşünüyorum ama kurcalamadım pek,mi launcher kullanıyorum artıkHee tamam o zamanda orjinalı nasıl yüklicez. Silemiyoruzda yüklü olanı zaten![]()

Kesinlikle katiliyorum sana,ama mi launcher benziyo birazŞu lewanın launcherı olsa süper olur![]()

Lewa nın ikonları canlı gibi cok güzelKesinlikle katiliyorum sana,ama mi launcher benziyo biraz![]()

Buğra kardeş merhaba,Buğra kardeş,
Süper rom olmuş eline koluna sağlık, senden tek bir isteğim olacak,
nova prime nasıl kuracağız yardım edebilirmisin?
Evet varv2 yüklü v3 yüklemek için tekrardan wipe data yapmak şartmı