Çok muhteşem bi room gerçekten şu an kullanıyorum gayet iyi..... Tek bir hata aldım oda saat dilimi seçerken hata veriyor bunun dışında bi sorun görmedim....
hızınıza yetişmek gerçekten zor bir sorum olacak bu romları yüklemeden önce telefondaki oyun program, ayarlar vs yedeğini alıp romu yukledikten sonra o yediği kurup stabil çalıştıran bi program var mı?
hocam allah aşkına şu general mobile konusunu düzeltelim maxicep daha iyilerini hakediyor ... yılların tecrübesi varRomlar kısmında General mobile romlara girince aşırı karışık
hocam allah aşkına şu general mobile konusunu düzeltelim maxicep daha iyilerini hakediyor ... yılların tecrübesi varRomlar kısmında General mobile romlara girince aşırı karışık
ROM atarsan telefon garantiden çıkar. Hard reset ile orjinale dönemezsin, ROM atmadan önce sistemin backupunu alman lazım. İnternette araştırırsan bulabilirsin.. Orjinal ROM'a geri döndüğünde garanti yeniden devreye girer..
Sırf sana teşekkür etmek için üyelik aldım ) Discovery beni yavaşlığı ile katleden bir cihaz olmaktan çıktı sayende. yaptığın romlar muazzam yani bu kadar emek bu kadar uğraş, Allah senden razı olsun kardeş. İşte emek budur senin yaptığındır ve gerçekten ne kadar teşekkür etsek az diye düşünüyorum ) Başarılarının devamını dilerim..