ßİr Zamanlar Erkek OlduĞuna İnanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ua_yako

ua_yako

Üye
    Konu Sahibi
ßİr Zamanlar Erkek OlduĞuna İnanmak
DÜZENLENEN EN GÜZEL TRAVESTİ YARIŞMASINDA 2006 1. si.. BİR ZAMANLAR ERKEK OLDUĞUNA İNANMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜÇ.....

ua_yako

ua_yako

Üye
    Konu Sahibi
çoK Mu Kotu ?

madhead

madhead

Üye
tamamiyle erkek olduğunu zannetmiyorum..çift cinsiyetli doğanlar var..ve bi tarafa daha fazla eğilimi oluyor bunların..bu da öyle bişidir..yoksa bunun erkekliğin "e" siyle alaksı yok...

ua_yako

ua_yako

Üye
    Konu Sahibi
ßu haßer %100 gerçeK ! yani ßu ßayaN erKeK den doNMe ve çift cinsiyeLi deiL !
ßende çoK $a$irdiM !:bilmem:

madhead

madhead

Üye
enteresan..ama benden uzak olsun..

mymoon

mymoon

Üye
Wayy be çok ilginç.erkeklikle uzaktan yakından alakası yok gibi gözüküo

iOS Developer

iOS Developer

Üye
iğrenç ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hadi cnm.....:good:

erkek hali nasıldı acaba.....

aLli_28

aLli_28

Üye
aslında erkeğede benziyor gibiler

Treable

Treable

Üye
inanmak çok zor.

iOS Developer

iOS Developer

Üye

tofy

Üye
yasminoz' Alıntı:
hadi cnm.....:good:

erkek hali nasıldı acaba.....

bende merak ettim öncesi sonrası resmi olsaydı keşke:ehe:

ua_yako

ua_yako

Üye
    Konu Sahibi
vaLLa yoKtu arastirayim ßiraz ßelki ßulurum !..

kikaksk

kikaksk

Üye
inanmıyorum ben ....

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
dikkat edelim travestilerle evlene biliriz bune bicim ben bunları görsem manken zanlederim

Caine

Caine

Üye
bizim turkiyedeki en güzel mankenlerden hatta hatta dünya güzelimizden bile daha güzeller vallaaa. süperlerrr :kop:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Acaba bir insan hangi psikolojik sebeplerle dönme yarışmasına katılır? Hadi diyelim çift cinsiyetliydi ya da kendisini kadın hissediyordu cinsiyet değiştirdi. Neden kendisini sınıflandıran bir yarışmaya girer? Kadınsan kadınsındır; erkeksen erkek... Dönme olduğunu duyurmak ne gibi bir haz veriyor olabilir ki? :sopa:

Caine

Caine

Üye
bir erkeğin veya bir bayanın elinde olan firsatları yok. hic bir faaliyete bu sekilleriyle katılıp eglenemezler. sonucta onlarda insan ve bazi aktivitelere katılıp hayatlarını bizim kadar olmasada en az bir seviyede yaşamak zorundalarr. napsinlarrr ki? ancak ellerinden gelen ve kendilerini sunulan bunun gibi yarismalarea katiliyorlar vee kafalarda oluşan kötü imajlarını bir nevi silip toplumda biraz daha duzgun birer yer edinmeye cabaliyorlar en azindan. ben cok sevdim bu yarismayi valla. yapanida kazananida tebrik ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt