SSD Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
SSD Önerisi
Arkadaşlar yeni bir pc topladım. Ekran kartı almayı düşünüyorum ama bendeki ile bir ay idare edip 1 ay sonra ekran kartı alacağım.Bu hafta SSD almayı düşünüyorum. Okuma hızı 560 yazma hızı 535 olan bir SSD tavsiyeniz var mı ? Performansı iyi olması lazım. Rakamlar her şeyi ifade etmiyor. :D Tavsiyelerinizi bekliyorum. Konuyu bilerek buraya açtım. Lütfen yerini değiştirmeyin. Diğer bölümlerde bakmıyorlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
okuma yazmadan çok 4k performanslarını araştır testleri var araştır iyice fiyatı uygun olanı al

0MG90

0MG90

Üye
SSD'ler gereğinden çok pahalı ben olsam almazdım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Orası da öyle :D ama alacak olsam 120-128gb alırdım işletim sistemini oraya yazmak için ve bir kaç oyunu oraya koyardım
zaten yapılması gereken o ama ben oyunları kurmuyorum pek. Çok yer kaplıyorlar çünkü. Visual studio sql falan kullanıyorum onlar ağır geliyor hard diske ssd ile çok rahatlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu SSD yazdığı rakamın altında performans gösteriyor. İşletim sistemi ve birkaç oyun ile programı kuracağım. Şuan almadım. Kafam çok karışık. Corsair Force GT almayı düşünüyordum ama fiyatı pahalı. GS alacağım ama onu da kullananlar beğenmiyor.Önerisi olan var mı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adata var n11de 200 tl kullananlar memnun baya

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bütçen? ve Kaç GB İstiyorsun Yer Sorunun Varmi

• Beğen
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Bütçen? ve Kaç GB İstiyorsun Yer Sorunun Varmi
300 liraya kadar sınırım var. 120 veya 128 GB olsun yeter. Okuma hızı performansı 500 veya 500'e yakın olsa iyi olur. IOPS değeri en az 80.000 olması lazım.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
300 liraya kadar sınırım var. 120 veya 128 GB olsun yeter. Okuma hızı performansı 500 veya 500'e yakın olsa iyi olur. IOPS değeri en az 80.000 olması lazım.
Vatan Bilgisayarda 185 TLye 120 GB Kington Vardı Orayi Takip Et En Uygun Orada 450 Okuma Yazma Muhakkak Orayı Takip Et Oradan AL

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Vatan Bilgisayarda 185 TLye 120 GB Kington Vardı Orayi Takip Et En Uygun Orada 450 Okuma Yazma Muhakkak Orayı Takip Et Oradan AL
Uzun süredir takip ediyorum. Bakalım uygun ve güzel bir şey bulursam alacağım.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Uzun süredir takip ediyorum. Bakalım uygun ve güzel bir şey bulursam alacağım.
Ben 145 TLye 60 GB Aldım Şimdi İse 118 TL Kullandiğim Modelin 120 GB Si Şu An 170 TL İlk Zamanlar Yer Sorunum Oluyordu Ama 1 TB HDD ALdım D Olarak Kullanıyorum Eğer İleriye Doğru SSD Bozulur Bişey Olursa İade Edip 120 GB Alıcam Arada Fiyat Farki Yok Denecek Kadar Az Ben Aldiğim Zaman 200 Üstü İdi 120 GBsi :agla2:

• Beğen
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Ben 145 TLye 60 GB Aldım Şimdi İse 118 TL Kullandiğim Modelin 120 GB Si Şu An 170 TL İlk Zamanlar Yer Sorunum Oluyordu Ama 1 TB HDD ALdım D Olarak Kullanıyorum Eğer İleriye Doğru SSD Bozulur Bişey Olursa İade Edip 120 GB Alıcam Arada Fiyat Farki Yok Denecek Kadar Az Ben Aldiğim Zaman 200 Üstü İdi 120 GBsi :agla2:
Benim Harddiskim 1 TB. O açıdan sıkıntım yok. Ama çoğu SSD rakamla ifade edilen okuma hızının aşağısında performans gösteriyor. Dediğim gibi 300 liraya kadar 120 veya 128 GB bir SSD alacağım. Kafamda şuanlık Corsair Force GS var. Ama o da kafamı karıştırıyor. Okuma hızı 560 yazma hızı 535 ama kullanıcı yorumları kötü.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benim Harddiskim 1 TB. O açıdan sıkıntım yok. Ama çoğu SSD rakamla ifade edilen okuma hızının aşağısında performans gösteriyor. Dediğim gibi 300 liraya kadar 120 veya 128 GB bir SSD alacağım. Kafamda şuanlık Corsair Force GS var. Ama o da kafamı karıştırıyor. Okuma hızı 560 yazma hızı 535 ama kullanıcı yorumları kötü.
O Kadarını Bilmiyorum Ben Sata2 Anakart Kullanıyorum Performansı Gayet İyi Sistemde 7 Senelik :D 3 4 Snde Açılıyor Biosdan Ötesi İlk Açılıştada Ağırlık Yok İstediğin Zaman İstediğin Şeyi Hızlıca Aç Kasma Yk

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşım napacaksın kopyalama hızını bir hard diskten bi flaş diskten sürekli taşıma kopyalama mı yapacaksan iops değeri 4k yüksek olsun yeter

The Benefit

The Benefit

Üye
İops değerlerine bak denildiği gibi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım napacaksın kopyalama hızını bir hard diskten bi flaş diskten sürekli taşıma kopyalama mı yapacaksan iops değeri 4k yüksek olsun yeter
Okuma hızının yüksek olduğu ve performansının iyi olduğu bir SSD söyleyebilir misiniz ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsunglara bak fp olarak iyi kullananlarda memnun vatanda indirimdeydi bi ara

NEXUS

NEXUS

Üye
:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt