ss ? ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
ss ? ? ?
ss ne ?

screenshot , ekran görüntüsü diyebiliriz

dalga geçmiyorum bu ekran fotosu çeken programların javası yokmu

Revengeful

Emekli Yönetici
dalga geçmiyorum bu ekran fotosu çeken programların javası yokmu
Java da ekran görüntüsü almak için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
PHP:
import java.awt.Rectangle;import java.awt.Robot;import java.awt.Toolkit;import java.awt.image.BufferedImage;import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; public class ScreenCapture { public void capture(String fileName, int second) throws Exception{  (new Thread()).sleep(second*1000);  BufferedImage screencapture = new Robot().createScreenCapture(             new Rectangle(Toolkit.getDefaultToolkit().getScreenSize()) );     File file = new File(fileName);     ImageIO.write(screencapture, "jpg", file); } }

Burada capture metoduna dosya adı ve saniye değerlerini göndermemiz gerekiyor buna göre istenen saniye sonra ekran görüntüsü kaydedilecektir. Kullanım için aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz.

PHP:
public class ScreenCaptureTest {   public static void main(String args[])  {   try {    ScreenCapture sc = new ScreenCapture();    sc.capture("c:/screencapture_"+System.currentTimeMillis()+"_.jpg",3); } catch (Exception e) {  e.printStackTrace(); }  }}

Öyle işte..

sana teşekkür ederim ama ben mobilleri kast etmiştim yine de ilginden dolayı teşekkür ederim

http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...ntusu-alma-programi-2-538027.html#post4573891

javalar bunu kullanıyor.mesela ben kullandım.oldu yalnız oyunların resmini çekmez.
hemen bakıyorum zaten oyun oynamam ben şöyle programlardayken felan çekmek istiyorum fotoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...