Eren Değerli
Moderator
link yenilendiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eroooorrrrr diyor

***** li olup olmadığını bilmiyorum. Kendi kullandığım programın dosyasını rar a atıp upload ettim.paylaşım için teşekkürler, program crackli mi? trojan bulunduda
Virüs programları crackli, ilaçlı dosyaları virüs gibi algılayabiliyorlar.
Zaten dosya tam indirme işleminin sonuna geldiğinde trojan saldırısı oldu galiba upload sitesinden kaynaklandıcra ck li olup olmadığını bilmiyorum. Kendi kullandığım programın dosyasını rar a atıp upload ettim.

Ben indirmenin sonunda virüs uyarısı alınca yüklemedim, siteden kaynaklandı galiba.program açılmıyor.(win10)
ne hatası veriyor?program açılmıyor.(win10)
programda virüs yoktur. Kendi kullandğım programı upload ettim. Neden virüs uyarısı verdi anlayamadımBen indirmenin sonunda virüs uyarısı alınca yüklemedim, siteden kaynaklandı galiba.
Sıkıştırılmış klasörün içindekileri, başka klasöre çıkartın ve program uyumluluğunu win7 yapıp deneyin, belki işe yarar.
Programı yüklediğin site virüslü olabilir. Onu demek istedi sanırım. Başka siteye yüklersen güzel olur.ne hatası veriyor?
programda virüs yoktur. Kendi kullandğım programı upload ettim. Neden virüs uyarısı verdi anlayamadım
Aynen, bende onu dedim ilk mesajda indirmenin sonuna geldiğim an oldu. Siteden oldu büyük ihtimal bu ara sanal ortam tehdit altında.Programı yüklediğin site virüslü olabilir. Onu demek istedi sanırım. Başka siteye yüklersen güzel olur.
mediafire en güvenli sitelerden biridir. Sitede çıkan reklamlardan kaynaklanıyor olabilirProgramı yüklediğin site virüslü olabilir. Onu demek istedi sanırım. Başka siteye yüklersen güzel olur.
İyi de sen Mediafire sitesine yüklememişsin ki, dosya.tc sitesine yüklemişsin.mediafire en güvenli sitelerden biridir. Sitede çıkan reklamlardan kaynaklanıyor olabilir
pardon ilk yüklediğim site aklımda kalmışİyi de sen Mediafire sitesine yüklememişsin ki, dosya.tc sitesine yüklemişsin.
ki bu sitedede problem görmedim neyse artık yükleyen yüklemiştir.save dosyaları kayıt dosyalarıdır düzenlenmez. Oyun bendede yüklü ama xploreden dosya yolunu bulamadım bulsam bakıcam sen biliyorsan söylermisintam bır muammaneyse paylasım ıcın tsk ler Dungeon Hunter 2 ıcınde uygun mu uygun ıse save dosyalarını mı duzenleyecegız ?
pc ye geçince zippyshare ye upload ederimBen sorunsuz indirdim. İndiremeyenler için alternatif siteye yüklersen indirebilirler.
@Mesut Aktaş dungeon hunter 2 dosya konumu nerede bir yardımcı olurmusunZaten soran benim kankasende bana soruyorsun
![]()