SQLite Expert Professional

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
SQLite Expert Professional
Symbian oyunlarını bilgisayarda düzenlemek için bir program(sadece symbian için değil). Bu program ile oyunların içindeki dosyaları düzenleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jan, R.BEDRAN ve Cadillac34

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye

eroooorrrrr diyor

• Beğen
Tepkiler: Eren Değerli
PALA.

PALA.

Üye
paylaşım için teşekkürler, program crackli mi? trojan bulunduda :polis:
Virüs programları crackli, ilaçlı dosyaları virüs gibi algılayabiliyorlar.

Son düzenleme:
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler, program crackli mi? trojan bulunduda :polis:
Virüs programları crackli, ilaçlı dosyaları virüs gibi algılayabiliyorlar.
***** li olup olmadığını bilmiyorum. Kendi kullandığım programın dosyasını rar a atıp upload ettim.

PALA.

PALA.

Üye
cra ck li olup olmadığını bilmiyorum. Kendi kullandığım programın dosyasını rar a atıp upload ettim.
Zaten dosya tam indirme işleminin sonuna geldiğinde trojan saldırısı oldu galiba upload sitesinden kaynaklandı :bilmm

onurw58

onurw58

Üye
program açılmıyor.(win10)

PALA.

PALA.

Üye
program açılmıyor.(win10)
Ben indirmenin sonunda virüs uyarısı alınca yüklemedim, siteden kaynaklandı galiba.
Sıkıştırılmış klasörün içindekileri, başka klasöre çıkartın ve program uyumluluğunu win7 yapıp deneyin, belki işe yarar.

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: PALA.

Cadillac34

Üye
ne hatası veriyor?

programda virüs yoktur. Kendi kullandğım programı upload ettim. Neden virüs uyarısı verdi anlayamadım
Programı yüklediğin site virüslü olabilir. Onu demek istedi sanırım. Başka siteye yüklersen güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Programı yüklediğin site virüslü olabilir. Onu demek istedi sanırım. Başka siteye yüklersen güzel olur.
Aynen, bende onu dedim ilk mesajda indirmenin sonuna geldiğim an oldu. Siteden oldu büyük ihtimal bu ara sanal ortam tehdit altında.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
mediafire en güvenli sitelerden biridir. Sitede çıkan reklamlardan kaynaklanıyor olabilir

• Beğen
Tepkiler: Jan

Cadillac34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Jan
Jan

Jan

Üye
tam bır muamma :) neyse paylasım ıcın tsk ler Dungeon Hunter 2 ıcınde uygun mu uygun ıse save dosyalarını mı duzenleyecegız ?

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
İyi de sen Mediafire sitesine yüklememişsin ki, dosya.tc sitesine yüklemişsin.
pardon ilk yüklediğim site aklımda kalmış :) ki bu sitedede problem görmedim neyse artık yükleyen yüklemiştir.
tam bır muamma :) neyse paylasım ıcın tsk ler Dungeon Hunter 2 ıcınde uygun mu uygun ıse save dosyalarını mı duzenleyecegız ?
save dosyaları kayıt dosyalarıdır düzenlenmez. Oyun bendede yüklü ama xploreden dosya yolunu bulamadım bulsam bakıcam sen biliyorsan söylermisin

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Ben sorunsuz indirdim. İndiremeyenler için alternatif siteye yüklersen indirebilirler.

Jan

Jan

Üye
Zaten soran benim kanka :D sende bana soruyorsun :)

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Jan
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Oyunu hiç oynamadım fakat oyunun UID koduna göre oyun klasörleri oluşur genelde privatede orada bakmak gerekiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt