**Spy Calc (Mükemmel bir gizlilik uygulaması**

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
**Spy Calc (Mükemmel bir gizlilik uygulaması**

Bu Program aslında dışı hesap makinesine benziyor ama öyle değil tabiki bir parola belirliyorsunuz ve normal hesap yapar gibi rakamları yazıp hesap makinesinin arkasında gizli bir klasör acılıyor buraya kimsenin görmesini istemedigniz dosyaları saklıyabilirsiniz Örnek video resim vs )

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve fettah_alan

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Helal olsun :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Cristiano, iphone yukleyebilecegimiz kitap siteleri veya programı var mı bildigin? , bastan sona kitap!! Sen cetelem programını koymustun forma, arkadaslarım bitti. Var mı kardes böle guncel kitapları yukleyebilecegimiz bi siite?:hmmm

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
Kardesm saol teşekkür ettm..su an pc de değilim malesef ama yarın kitap falan paylaşırım okuyabileceğin roman türünden k bakma yarın hallederm ama

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Eyvallh!!! Cristiano pc den tema yuklerken winterboar a temayı nasıl atıyorduk? Formda okudum, "iphoneBrowser ile iphone un icerigi içeriği görüntülenerek tema dosyalarını iPhone dosya sistemi içerisinden tema programınızın ( winterboard veya summerboard ) bulunduğu dizinin altındaki Themes klasörüne kopyalamanız yeterli olacaktır." Falan yazıyo valla bisi anlamadım kardess. Nasıl atacaz senin bu temaları?

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
İFUNBOX ile pc e bağla .. VAR>>LİBRARY>>THEMES içine at WİNTERBOARD dan aktif et...kitapları araştırdım kardeş AFİLİ LÜGAT var TÜRKÇE onu paylaştım forumda ara bulursun daha birçok kitap var ama ingilizce eğer anlıyorum diyosan APPSTORE e gir telden CATEGORİES>>>EDUCATİON bölümünden beğendiğin kitapları yaz buraya paylaşayım

scrtfckr

scrtfckr

Üye
İFUNBOX la pc ye nasıl baglayacaz yani itunes tan atıyorum ben butun programları. Inan bilmedigim icin soyluyorum. İFile yuklu ama telefonda. İFUNBOx bi program mı? Afilli lügatı da indirecem kardeslikk:oke:

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
bende İTUNES kullanıyomda bunu yan ek program gibi düşün İPHONE BROWSER ile aynı zaten pek fark yok tek farkı yüklediğin şei oradan silebilmen ... çok ufak boyutlu kurulum istemeyen güzel bi program.

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Eyvallh KardesiM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt