SpvTV 1.0.176 (KISACA CEPTEN TV ÇOK KALİTELİ TÜRK KANALLARI MEVCUT)

Sponsorlu Bağlantılar

HoLLister

HoLLister

Üye
arkadaşlar programı yükledim fakat ses gelmiyor napmak lazım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş ses sorunu olanlara çözümü buldum spb nin sitesinden yeni sürümü versiyon 1.2 ve ses sorunu ortadan kalktı. Önce buradaki programı kurdum ve registration yaptım ve daha sonra diğer dosyayla update ettim, sorunsuz çalışıyor registration istemiyor tekrardan

--------------- Ekleme ---------------

bu adresden trial versiyonunu indirdim
Ben de kendi sitesinden son sürüm trial versiyonu indirip kurdum tabi hali hazırda bu program telefonuma yüklü olduğu için kurmadan önce telefonumdaki versiyonu sildim ve yeni indirdiğimi kurdum şifre bile istemedi sorunsuz izlenebiliyor.. Türkçe olarak Show Tv, Cine5, Kanal A, Power Turk Tv ve TRT kanalları mevcut.. Daha önceki versiyonlarda Yumurcak Tv de vardı onu kaldırmışlar :evet:

ysf111

Üye
pro çalışıyo ama ses yok

zafer_nl

Üye
bu program xperia x10 icin de gecerlimi ben indirdim, ama program acilmadi...

yarrabba

Üye
kardeş bende de çalıştı ama ses çıkmıyor yardımcı olabilirsen sevinirim

hakjan01

hakjan01

Üye
teşekkürler :oke:

mfdn

mfdn

Üye
arkadaşım eline sağlık çok güzel bir program ama bir sorunum var program çalışırken Ekranın alt köşesinde buffering %0 yazısı biliyo uzun süre bekleneme rağmen kanal açılmıyor yardımcı olursan sevinirim tekrar teşekkür ederim

aheng

Üye
E61i'de Özellik desteklenmiyor mesajı veriyor yani çalışmıyor

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
arkadaşlar n93 e yükledim ama özellik derteklenmiyor diyor wlan da var acaba neden acmıyo bilen var mı

remixtik

remixtik

Üye
ne güzel işte maçları izlersin haberleri izlersin daha ne istiyon sana d smart ı getirim istiyorsan ne güzel işte trt kanalları elektirik gitiinde izlersin akıllı :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

yetissinan

Üye
Program için teşekkür ederim. gerçekten arayıpta bulamadığım bir program. Ancak tam anlamıyla yararlanamıyorum Tel E71 görüntü var ses yok ne yaptıysam sesi açamadım.
TRT Haber, Trt1,trt3,Trt çocuk, yumurcak,samanyolu,power turk, kanal A şuan ki türkçe kanallar euro sportta da güzel maçlar yayınlanıyor ing. olarak . Ama ses yok bende :(

karanis

Üye
tşk

technicker

technicker

Üye
Ben n81 de demedim. Çalıştı. Yalnız tek sorun görüntü var ses yok. Paylaşım güzel. Teşekkür ederim

yetissinan

Üye
arkadaşlar bu nereye giriyoruz programı kurduktan sonra sormuyo registir falann

eren3546

eren3546

Üye
program superde ses yok

salo633

Üye
e66da acılıyo ama kanalı seyredemıyorum bir ayarı varmı

cimbomluvolkan

Üye
E 71 de denedim oldu ama SESİ yok..sesi fulledim yine yok..

murat--

Üye
super ama daha fazla kanal olmaliydi xd

crazyokan27

Üye
e65 e uyar mı ?

icecrash

icecrash

Üye
E71de ses yok...

gokser01

gokser01

Üye
N79 yükledim ama ses yok arkadaşlar,inşallah bi çaresi bulunur.... emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.