SpvTV 1.0.176 (KISACA CEPTEN TV ÇOK KALİTELİ TÜRK KANALLARI MEVCUT)

Sponsorlu Bağlantılar

kmeall

kmeall

Üye
e63 tye oluyrmu

yayengec

Üye
ses sorununa çare bulbilen varmi.... n78

magnum37

Üye
Nokia C5-00 için Tv programi var mi acaba ? Bulamadim, yardimci olursanız sevinirim.

sinir98

Üye
nokia 6710 navigator kurdum resmi slayt yapar gibi gösteriyo unun yanında sesde yok ekran tam ekran olmuyor birde anlamadığım bu nereye giriliyor anlamadımki ne gariptirki benden de istemiyo şunu kullanan arkadaşlar nasıl kurduklarını anlatırsa daha iyi olur kimi arkadaşımız bende canavar gibi çalışıyor diyo bence palavradan baska birşey değil atıyo bolkeseden çalışıyorsa adam gibi anlatında bizde anlıyalım örneğin ben daha önce mms adreslerini yazıp realplayerle izjiyordum ama şimdi sadece atv izliyebiliyorum şımdi bende mms ile bütün kanalları izliyorummu demem gerekiyo eğer gerçekten izleyebilen varsa detaylı anlatsınki herkes ne yapacağını bilsin

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
bazı telefonlarda hala ekranları uyduramadılar. Genelde popüler telefonlarda sorunsuz çalışıyor ama bazı telefonlarda malesef ses var görüntü yok bu sorun tüm versiyonlarda var. :allalla:

piyers

Üye
bazı telefonlarda hala ekranları uyduramadılar. Genelde popüler telefonlarda sorunsuz çalışıyor ama bazı telefonlarda malesef ses var görüntü yok bu sorun tüm versiyonlarda var. :allalla:

evet katılıyorum bendede nokia e55 var ve görüntü yok ses var

ekremky

Üye
teşekkürler.güzel bir paylaşım. nokia n95 e kurdum açılıyor ama hemen kapanıyor. n95 te deneyip çalıştırabilen varmı. herhangibir ayar gereklimi.şimdiden teşekkürler

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar spb tv izleyemeyenler için çözüm real playıra girip seceneklerden ayarlar baglantı şebeke gelismiş ayarlar

----------Eklendi @ 21:33:46 ---------- Yazıldı @ 21:30:40 ----------

gprs band genişligi 29.99

egprs band genişligi 80.60

umts band genişligi 9999.9

kadirx2

kadirx2

Üye
tsk

namco16

Üye
eline sağlık

mehmet3437

Üye
E.63 de bundan önce 1.5 versiyon yüklüydü ses görüntü vardı ama program kasıyo diye telden kaldırıp buradakini yükledim bundada kasma yok listedeki kanallar kasıntısız açılıyor bu seferde ses yok..bağlantı wifi e 63 de ses alan varmı bu versiyonda

yağızaygün

yağızaygün

Üye
teşekkürler

USAForever

USAForever

Üye
birader ordaki JCTV nin hastasıydım bir zamanlar :D ah bir de şu Nylon Tv yi izleyebilsek türkiyede..

kaplan4680

kaplan4680

Üye
ses yok

cumraliyusuf

cumraliyusuf

Üye
(Genel çalışma zaman aşımına uğradı) diyo kerdeş neden:vur:vur

reccep07

Üye
desteklenmiyor diyo ya zip acamiyo heralde, telim m8800, ltfen bi yardmci olun

tektonik1907

tektonik1907

Üye
opda dan sertifika alamayan benimle özelden iletişime geçsin adlarına alınır ve istedikleri siteye upload edilir

seven gözler

Üye
n79 a yükledim görüntü harika ancak ses yok daha üst sürümü çıktıysa paylaşırmısınız belki ondan ses çıkar
teş. şimdiden emeklerinize

seven1

Üye
teşekurler