Sprinkle v1.7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

froyo

Üye
    Konu Sahibi
Sprinkle v1.7
Hazır, Amaç, Squirt! Bir vinç üzerine monte edilmiş bir tazyikli su kullanarak, oyuncular, yangınlar, hareket engelleri, spin jantlar ve bu zorlu su fizik tabanlı bilinmez tuzaklar aktive mücadele top yükseklik ve açı ayarlamak gerekir! Ama su ve daha az su kullanmak tükenecek gibi dikkatle fışkırtma, daha fazla kazanmak düşer!


Serpin Android 2.3 veya üzeri çalışan cihazlar için kullanılabilir!

Henüz bir Android cihazı görülen en gerçekçi su fiziğin bazı kullanarak, serpin, her bulmaca ve engel anlamaya süzme oyuncular olacak bir beyin-alay oyunu.

Özellikleri serpin:

İnanılmaz su fizik - bir Android cihazı şimdiye kadar görülen en gerçekçi su fiziğin bazı heyecan verici ve bağımlılık yapıcı bilinmez serpin.

Beyin-alay bulmacalar - basitçe işaret ve oyuncular, tükendi zaman ve su önce her bulmacanın inceliklerini üstesinden gelmesi gerektiği gibi, her yangın çok daha zorlu olur gidermek için püskürtme gibi ne başlar.

Bloklar, kayalar ve çarkları oh my -, su topu, buz ve kaya parçalarından blokları hareket, dev çarkları dönmeye ve inorder ulaşmak ve her geçen yangın söndürmek için tuzaklar bastırmak için gücünü kullanın.

Titan, Satürn'ün bir ay, sakinleri, kendi saman kulübe evlerinde huzur içinde günlerini yaşadı - Dünya'dan uzay turist of the Titans yıkılırken asteroitler yanan bir fırtına getirerek, Satürn'ün halkaları uğuldadı kadar. Evlerini tehdit eden yaygın yangınları ile mücadele için, büyük bir su topu Titans inşa etmişlerdir. Ve onlar bunu adama ihtiyacımız var!

Optimize Xperia ÇAL!


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt