S60 v5 Oyunları Çeşitli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16Fan1963

16Fan1963

Üye
    Konu Sahibi
S60 v5 Oyunları Çeşitli
Linkler En Aşağıdadır...

1)BOXİT 2



Eski bir İnka izi takip ve Marv Kazarakt kalıntıları eski Inca gizemli çözmek için yardımcı olur.Yıkıntı altında Kazarakt madenleri girişidir.Madenleri altın ve hazineler büyük miktarlarda tutmak için söylenir.Giriş kilidini açmak için, Marv onların doğru yerlere heykelleri taşınmaya vardır. Kilidi gereken 36 yer vardır.

2)Finger Race



Bu oyun sizin parmaklarınız ile hızlı olarak çalışan tüm ilgili. 100 ila 400 cm yarışları seçin ve arkadaşlarınıza karşı yarışırlar.

3)Cricket Free Hit



"Free Hit" hepiniz kriket meraklıları için eşsiz ve bağımlılık kriket oyunu! Hassas Güç ve mükemmel Zamanlı Hitler ile kriket becerilerinizi test edin!

4)Battle Blocks Touch



Savaş Bloklar Lite Dokunmatik Symbian dokunmatik ekran cep için güzel bir bulmaca oyunudur. Oyunun bu lite sürümünde, sadece bu oyun ile temasa geçmek için tek bir oyuncu oyunda ilk 5 rakibe karşı oynayabilirsiniz.

Bu hızlı tempolu puzzle oyunu arkadaşlarınız veya bilgisayara karşı oyna. Sen rakibe karşı kullanılabilen özel eylemleri, kazanmak için multirow Kombinasyonları oluşturmak için fikir kullanmanız gerekir. Hız özü - sizin düşman tarafından kurulan brickwalls havaya uçurmak için gerekli dinamitler kazanmak için acele etmelisiniz!

Burada sürüm sadece 5 rakibin yetenekli ama tam sürümü ile bluetooth üzerinden arkadaşınıza karşı 20 rakipler ve düello oyunun tüm özelliklerini tam tadını çıkarabilirsiniz. Lütfen adreanaline düzeyleri gök yüksek olur bu! Arkadaşınızla bir savaş al!

Oyun Hyperkani Oy tarafından geliştirilmiştir.Eğer cep üzerinde deneyebilirsiniz iyi tetris oyunu biridir.

5)Ben 10 Alien Force Vengeance




Vilgax Ben 10 Alien Force Vengeance dokunmatik ekranlı cep telefonu tabanlı Symbian S60 5th Edition için serin bir Java oyunu. Vilgax döndü. O Ultimos, gezegenin Teekay en büyük kahramanı meydan ve mağlup onu bütün gücü emilir. On dünyaların büyük fatihi şimdi her zamankinden daha korkunç ve o Dünya'nın kahraman arıyor. Ben hazır olun, o sizin için geliyor.

Vilgax yeni bir ordu ile yeniden ortaya çıkar. Davranış Galaktik Kanunu'na göre, o tek mücadele etmek için ziyaret eden her dünyanın en büyük şampiyonu, bu şampiyonluk gezegen olma ödülü meydan okuyor. O bir şampiyon yenilgiler her zaman, o, onuncu ve Galaktik Enforcers en son olarak Ultimo güçlerini emer. Elinde on kahramanların gücü ile Vilgax hazırlamak için onu 24 saat vererek, Toprak ve zorlukları Ben gitti.

Bu oyunun grafikleri muhteşem vardır. Bu oyun yayınlanan ve GlobalFun tarafından geliştirilmiştir. Ben 10 Alien Force - "Vilgax of Vengeance" Cartoon Network bir teklifleri olduğunu. Ben cep bu oyunu oynadıktan sonra, bunu isterdim eminim. Geri Vilgax görmek şaşıracaksınız.

6)Blast Blox




Blast Blox Symbian dokunmatik ekranlı cep telefonları için serin ve heyecan verici bir oyun. Diğer serin eylemleri ile birlikte tuğla oyunun bir fikir alırsınız.

Blast Blox bir tuğla-yıkıcı, çok bağımlılık ve arcade bulmaca oyunudur. , Yıkıcı tuğla hazır yangın çıtırtı ve bağımlılık çarşı bulmaca aksiyon alın. Blast Blox, harika ve devrimci yeni bir puzzle oyunu. Bu bağımlılık düşersin-blok bilinmez cevaplarınızı ve akar su tuğla bloklar dönüştürmek için anlık tepkiler oluşturmak gibi taktikler sınar.

Çok yüksek kadar istifleme gelen bloklar önleyin ve bombalar, ateş ve su güçlerle dahice kombinasyonlar yaparak anlık yüksek puan kapmak. Artan zorluk ve harika tasarımları ile 40 deli düzeyleri sunan bu oyun limit, hayal gücünüzü ve reaksiyon germek için emin!

Blast Blox bir Java oyun Quick2play tarafından geliştirilen ve Zed Mobile tarafından dağıtılır. İngilizce, Francais, Deutsch, Italiano ve Espanol: Oyunun birden çok dili destekler. Bu oyunun grafik ve ses kalitesi mükemmel. Size cep telefonlarına bu oyunu zevk olacaktır.

7)Block Drop



Oyunu engelleyin. Onları yok etmek için blok düşürme ile satırları doldurun. Bloklarınızı ekranın üst ulaşana kadar oynayın. Bu oyunun hızı ve elde noktaları etkileyecek başlangıç ​​seviyesi, seçmek edebiliyoruz. Daha fazla kullanım için bir tasarruf noktasında bir blok olabilir. Bastırarak noktaya engellemek ve yeniden basarak oradan çıkarıp kaydedin.

8)BlockGO Lite



BlockGO Lite çocuklar ve yetişkinler için özel BlockGO, bağımlılık bulmaca oyunu ücretsiz bir sürümüdür. Oyun Kural basittir, parmağınızı tarafından renkli blokları taşımak ve sağ çıkmak için kırmızı BlockGO yol. 20 seviyeleri meydan açıktır. Deneyin! Tam 99 seviye için BlockGO tam sürümünü satın gidin. Sakın kaçırmayın! Cihazlar: dokunmatik ekran cep için tam ekran.
Diller: İngilizce, Espa Nol, Français, Deutsch, İngilizce,

9)Bounce Boing Battle



İki cep. Bir oyunu. Top oynayın. Hızlı tempolu düelloda arkadaşına meydan. Rakibin hedefi haline topu sunarak oyun alanı ve puan içine çarpışma çizgiler çizerek iki cihaz arasında geri ve ileri bir top Bounce. Hemen indirin ve bir top var!

10)Crazy Penguin Catapult




Kış geliyor. Crazy Hamster onun malzemeleri saklamak için unuttum. Şimdi kış gelmeden bunları elde etmek için farklı toprakları ziyaret etmek için vardır. Hamster kendisi değil, meyve şey görür ki, çok çılgın. O ziyaretler toprakları tuzakları ve o bile fark edeceği engellerle dolu vardır. Sen ona yardım ve bu tuzakları etkisiz hale getirmek için var. Kaybedecek vakit yok! Hamster zaten yola çıkan! , Yangın söndürme bir merdiven kullanarak veya onun hızını hızlandırarak, köprüler tarafından dünya Hamster hayatını kontrol eder.

11)Hot Shot D.A.R.T.S



GOSUB 60 Hot Shot Hot Shot Dart, mevcut en heyecan verici dart oyunudur. Bu bir, eğlenceli, benzersiz ve zorlu dart deneyimi bulacaksınız. Hot Shot D.A.R.T.S.Standart 301 ve 501 gibi Kriket, Beyzbol, Golf ve Dünyada dahil oynayabilirsiniz yedi farklı dart varyasyonları vardır.

Bu oyunların her biri için özel kurallar Kurallar bölümünde bulabilirsiniz. Bu oyunların her biri kariyerinin bir parçası olarak, veya yukarı Pass-N-Play modunu kullanarak 3 arkadaşlarına ile tek çalınabilir. Kariyer hakkında daha Kariyer Modu bölümünde bulunan ve Pass-N-Play için yardımcı olabilir Pass-N-Play bölümünde bulunabilir.

Dartboard, 20 farklı puanlama bölümü vardır 20 üzerinden 1 numaralı ve bir daire. Bu puanlama bölümlerin her biri bullseye hariç, daha da iki tek kamalar, bir çift halkası ve bir üçlü ayrılmıştır. Böylece bölümün sayısı ne olursa olsun tek bir takoz skoru biri, bir dart hit dart bir 20 bölümü 20 puanlarının tek takozun Bulunmuş.

Oyun Symbian dokunmatik ekranlı cep telefonları ile çalışır.

12)KORa Road Race 3D



KORA Yolu 3D KORA yarış oyunu türetilen ücretsiz, sponsorlu 3D yarış oyunu cehenneme. Bu Online Tur (KORA online şampiyonluk) arasında geçen yıl seçilen ırklardan oluşan bir kariyer modu bulunuyor. 13 zor pistlerde 5 otomobillerde ırk ve dünyanın en iyi sürücüleri kayıtları yendi.

Yarışın iki türü vardır.

* Zaman Chase: Bu ​​yarış, zamana karşı bir yarış. Bu süre dolmadan önce bir tur bitirmek zorunda.
* Slayt: bir yolu sürükleniyorum için puan almak özel bir ırk.Sürüklenme, daha fazla puan eklenir edilir artık. Fakat çarpışmalar dikkat! Bir duvara çarpmak ise, sürüklenme sayacı sıfırlanır.

Standart kontroller biraz olağandışı vardır. Onlar aynı anda iki elinizi kullanmak için izin gibi, çok hızlı bir şekilde adapte edilmelidir.Oyun çok güzel.Grafik serin.Oyun reklam geliyor, ama sadece onları atlamak ve bir oyun ile devam edebilirsiniz.Oyun Symbian S60 5th dokunmatik ekran cep telefonlarına yönelik jollybox tarafından geliştirilmiştir.

Oyun Symbian dokunmatik ekran cep telefonlarına ile çalışır.Oyun 640 * 360 manzara sadece modunda çalışır. Şimdi versiyonu bu oyun 1.1.0 alın ve cep deneyin.

13)Tic Tac Toe Touch



Tic-Tac-Toe bu klasik oyun bir arkadaş veya makineye karşı oynayın!

14)Mahjong2



15)Call of Duty MW3





















10)

11)

12)







:good: Emeğe Saygı...
 
  • Beğen
Tepkiler: rampala131, zülfikar ve Tuba


Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler
 
16Fan1963

16Fan1963

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt