Spotify Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Spotify Paketleri
Dünya genelinde en popüler müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify bildiğiniz üzere ülkemizde de hizmet vermektedir. Aylık belli bir ücret karşılığında yada tamamen ücretsiz üyelik ile kullanabileceğiniz bu devasa müzik platformu sayesinde evinizde, işinizde dilediğiniz her yerde müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ücretsiz üyelik alarak bilgisayarda ve telefonda sınırsız müzik dinleyebilirsiniz. Sadece ara sıra şarkı geçişlerinde yayınlanan reklamları kısa bir süre dinlemeniz gerekmektedir. Onun haricinde genel müzik keyfini sürebilirsiniz. Spotify paketleri ile dilerseniz çok daha fazla özelliğe sahip olabilir ve müzik dinleme deneyiminizi arttırabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizler için Spotify paketleri olarak nelerin sunulduğunu göstereceğim. Öncelikle Spotify Premium kapsamında normal bir vatandaş tek tip üyelik satın alarak daha yüksek ses kalitesi, çevrim dışı müzik dinleme özelliği ve dilediği müziği seçebilme özgürlüğüne sahip olacaktır. Aylık 13.99 TL fiyat etiketi olan bu Premium pakete sizde geçerek istediğiniz cihazdan yüksek kaliteli müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Eğer ailecek Spotify Premium kullanmak istiyorsanız ayda 20.99 TL ödeyerek toplamda 5 kişiye kadar Premium üyelik kullanabilirsiniz. Diğer taraftan öğrenciyseniz Spotify Öğrenci paketi satın alarak ayda 6.99 TL ödeyebilir ve sınırsız müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Hiç ücret ödemeden de sınırsız müzik dinleyebilirsiniz fakat bu sefer daha önceden de söylediğim gibi ufak tefek reklamları dinlemek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca müzikleri indiremezsiniz ve müzikleri biraz daha düşük bir kalite ile dinleyebiliyorsunuz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt