Spot cihazların imei gitmsine karşın çözüm yolu var efs klasorünü yedekliyordun daha sonra tekrar geri yüklüyordun ve sorun olmuyordu.900 tl ye spot s3 varsa hiç kaçırma
ya hocam hah bende onu diyorum ama hani bi mesaj var ya imeniz kaçaktır telefon kapanacaktır felan diyo o zaman efs ne işimize yarıcak biz ne yapıcaz zaten spottaki tek korkum bu
Hocam bence spot yerine temiz bir ikinci el faturalı cihaz alın.Bende birkaç ay içinde s3 e geçmeyi düşünüyorum.Artık galaxy w yu bir adam ederiz cm9 stabil sürüme kadar sonra galaxy w dan s3 performansı almaya çalışmak yerine S3 un keyfini çıkarırız
Hocam bence spot yerine temiz bir ikinci el faturalı cihaz alın.Bende birkaç ay içinde s3 e geçmeyi düşünüyorum.Artık galaxy w yu bir adam ederiz cm9 stabil sürüme kadar sonra galaxy w dan s3 performansı almaya çalışmak yerine S3 un keyfini çıkarırız
sadık hocam aynen haklısnız amaa s3ten soğudum ben bu sene telefon almam note 2 çok büyük ama sağlam galaxy s3ün camı hemen kırılıyor forumdaki şikayetler üzerine droptestlerde baktım gerçektende öyle düşer düşmez tuzla buz o yüzden bende galaxy w stabiliyle takılır s4 alırım cam sorununun eminim önene geçerler o zaman tavsiyen,z içinde teşekkürler
Benim 6. Spot telefonum arkadaşlar şimdiye kadar hic sıkıntı olmada.. önemli olan aldiniz yerin güvenilir olması imeil gidince bi telefonla bile halediyolarki başıma geldi... bir kac saatte haldiyolar..
Merhaba arkadaşlar bende spot s3 mini aldım aldığım yer sağlam bir imei attı telefondan güncelleme de yaptım canavar gibi çalışıyor.4.1.1 di 4.1.2 oldu kiesle güncellemeyi denemedim zaten telefondan güncelleme oluyor kiese gerek yok bence okadar para vermeyede gerek yok.