Splus Anti-Mosquito s60v5 (Sivrisinek Savar)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Splus Anti-Mosquito s60v5 (Sivrisinek Savar)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, emrahy_20, ishak12 ve 16 diğerleri

sweet18

Üye
işe yarıyor mu acaba :) yarıyorsa hemen indirelim deneyin arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denemesine para almıyoruz canım..swf dosyası indirip çalıştıracaksın..

sweet18

Üye
sinekte bulmak gerek tabi

yayluu

Üye
6600 varken yine aynı programın eski versiyonunu kurup denemiştim. Hatta arkadaşlar da vardı yanımda , epey bir olay olmuştu telefon sinek kovar mı falan diye. Tabi o zamanlar symbianla herşeyi yaparım havalarındayım ya ben, kovar la, bu herşeyi yapar falan diyordum. :ehe Neyse uzatmayalım, o gece bir heves açtım programı, tablet sinek kovucuyu da söktüm fişten, yattım. Telefondan ince bir hırıltı geliyordu, aha tamam demek bu sese sinek gelmeyecek dedim ve uyudum.
Sabah bir uyandım, ister inanın ister inanmayın 15 yerden sinek yemiş beni :d: O hafta arkadaşlarda görüşemedim vallahi, hep kaçtım...
Denemesi bedava, belki bu sürüm çalışır :hmmm

Rich4arD

Rich4arD

Üye
6600 varken yine aynı programın eski versiyonunu kurup denemiştim. Hatta arkadaşlar da vardı yanımda , epey bir olay olmuştu telefon sinek kovar mı falan diye. Tabi o zamanlar symbianla herşeyi yaparım havalarındayım ya ben, kovar la, bu herşeyi yapar falan diyordum. :ehe Neyse uzatmayalım, o gece bir heves açtım programı, tablet sinek kovucuyu da söktüm fişten, yattım. Telefondan ince bir hırıltı geliyordu, aha tamam demek bu sese sinek gelmeyecek dedim ve uyudum.
Sabah bir uyandım, ister inanın ister inanmayın 15 yerden sinek yemiş beni :d: O hafta arkadaşlarda görüşemedim vallahi, hep kaçtım...

:kop::kop::kop::kop:

Denemem o zaman ben bunu yaw :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyin işe yarar belki..

Tracy35

Tracy35

Üye
:megafon: işe yarıyo kesin yarıyo :aha: sinekler ısırdıkdan sonra kaçıyooo :kop::kop::kop::d::naughty: uheuheuheuheuheuh

• Beğen
Tepkiler: ebret71
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öylede iyiymiş..:ehe:ehe

Tracy35

Tracy35

Üye
Nadir Emegine Saglık Elerın dert gormesin progam içinde teşekürler :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..iyi sinek kovmalar..:ehe

emree17

emree17

Üye

:d::d::d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam konuyu mizaha çevirmeyelim..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bende 6600 da denemeye çalışmıştım ama sinek bulamamıştım xDDDD

naksi