Speech to Phone Lite & PRO v1.2 (Telefonu Ses Komutuyla Yönet)

Sponsorlu Bağlantılar

ozbilgic

Üye
    Konu Sahibi
Speech to Phone Lite & PRO v1.2 (Telefonu Ses Komutuyla Yönet)
“Speech to Phone Lite - Telefonunu konuşarak yönet...”
● Telefon rehberin çok mu kalabalık?
● Sürekli araç mı kullanıyorsun?

» Cihazınıza yeni bir uygulama yükledikten sonra hangisiydi diye aramaya son...
» Bir kişiye çağrı yapmak istediğinizde veya mesaj göndermek istediğinizde rehberde o kişiyi aramanıza gerek kalmayacak...

● “ÜSTELİK ÜCRETSİZ VE REKLAMSIZ”

» Uygulamanın widget'ini cihazınızın ana ekranına koyun, diğer tüm kısa yollara artık ihtiyacınız yok.

» Mavi mikrofona basarak cihazınızda yüklü herhangi bir uygulamayı başlatabilir veya kaldırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken uygulamanın adını söylemek!

» Yeşil mikrofona basarak bir kişiye çağrı yapabilir veya mesaj gönderebilmek için gerekli uygulamanın açılmasını sağlayabilirsiniz.

» Uygulamanın ismini söylediğiniz halde açılmıyor mu? Hiç endişe etmeyin uygulamalara istediğiniz herhangi bir kelimeyi atayabilirsiniz, mavi mikrofona bastığınızda bu kelimeyi söyleyerek uygulamanın açılmasını sağlayabilirsiniz.

» Çok kolay bir arayüz ile ayarlarınızı hızla yapılandırıp kaydedin.

» Herhangi bir kişinin numarasını acil bir durumda aranacak kişi olarak belirleyebilirsiniz, yeşil mikrofona basın acil veya yardım deyin, belirlediğiniz numara direk aranacaktır. (Dışarıda veya gürültülü bir ortamda olsanız dahi acil durum çağrınız algılanır.)

● Ayrıca bu uygulama görme engelli kişiler için de ideal bir çözümdür.

Yenilikler:
* Widget görünmeme sorunu düzeltildi.
* Hata düzeltmesi yapıldı.

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01, By YusufEMRE, sadrisaka ve 1 kişi daha

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
İndirme linkini benmi göremedim?

canko13

canko13

Üye
İndirme linki saklanmış,elma dersem çık

• Beğen
Tepkiler: rear2011
ametbuba

ametbuba

Üye
Kardeş konunla ilgilen de şuraya pro'sunu ekle bi zahmet

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Komutu ingilizce mi söylüyoz türkçe mi ?

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Ücretsiz ve reklamsız yazmışsın! Lite sürümü reklamlı, pro sürümü ise ücretli. Nerde kaldı bunun ücretsiz ve reklamsız olanı. Güzel bir program yapmışsın eline emeğine sağlık. Reklamını yapıyorsun burada.

canko13

canko13

Üye
Full sürüm satın aldım ,hata veriyor

Üst Alt