erkkut85 Üye öncelikle herkese selam. ben bu pro.yu n95'e kurdum ve çalıştı kanallar izlenebiliyor lakin ses yok sebebine dair çözüm yazabilirmisiniz?
öncelikle herkese selam. ben bu pro.yu n95'e kurdum ve çalıştı kanallar izlenebiliyor lakin ses yok sebebine dair çözüm yazabilirmisiniz?
fat312 Üye 5800 xm ve N95 8gb ta ses çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz. ses çıkmama sorunu biçok kişide var sanırım ama sebep belli değil Ne olucak ya bu ses sorunu . Sorunsuz çalışan arkadaşlar var benim ki niye böyle
5800 xm ve N95 8gb ta ses çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz. ses çıkmama sorunu biçok kişide var sanırım ama sebep belli değil Ne olucak ya bu ses sorunu . Sorunsuz çalışan arkadaşlar var benim ki niye böyle
5800XMBLACK12 Üye baska bi siteden indirmistim olcak mı diye sertifika demisti ins olur 5800'da --------------- Ekleme --------------- kurdum ama cok kontör yer mi yaw ?
baska bi siteden indirmistim olcak mı diye sertifika demisti ins olur 5800'da --------------- Ekleme --------------- kurdum ama cok kontör yer mi yaw ?
falcon143 Üye 5800 da kullandım ******la kilitli kanallar açıldı türk kanallarınıda buldum herşey güzel ama SES YOK !! yardımcı olurmusunkardeş
5800 da kullandım ******la kilitli kanallar açıldı türk kanallarınıda buldum herşey güzel ama SES YOK !! yardımcı olurmusunkardeş
Paronim Üye arkadaşlar bende herşey tamam görüntü var ses yok neden ? modemden bağlanıyorum akış falanda güzel ama ses yok
arkadaşlar bende herşey tamam görüntü var ses yok neden ? modemden bağlanıyorum akış falanda güzel ama ses yok
ZaZuM Üye arkadaşlar ses için almanca yapın diyorlar dili programı kurarken program için tsk --------------- Ekleme --------------- indirdim ama tele kurarken dosya bozuk diyor
arkadaşlar ses için almanca yapın diyorlar dili programı kurarken program için tsk --------------- Ekleme --------------- indirdim ama tele kurarken dosya bozuk diyor
kahinenga Üye içinden iki tane sis dosyası çıktı..hangisini yükleyteceğiz önce ?...emeğine sağlık saol..
MAYIS26 Üye version 1,5 indirdim tek sis dosyası opda ile ilaçladım dili ingilizce olarak kurdum ve samsung i8510 telimde şuan izliyorum süperrr...
version 1,5 indirdim tek sis dosyası opda ile ilaçladım dili ingilizce olarak kurdum ve samsung i8510 telimde şuan izliyorum süperrr...