SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

ismail 48

Üye
ya ben sade tel den yapabilirmiyim bilgisayar lazımmı sımbian belle işletim sistemi sbb windowms su yüklesem sorun cikmaz demi

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
96kbPs internetle yarım saat bekle 27 mblık dosya için sonra dosya bozuk uyarısı versin... İçimden neler söylediğimi bilmek istemezsin :@

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk

uaykutgs

Üye
bunu pcden mi yapacaz yoksa telden oluyor mu?

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
bi indirebilsem dosyaları yükleyecem cihazada indiremedimki

berkozberk

berkozberk

Üye
arkadaş güzelde ben systemappsı filan bulamadım yaa bazı mod hataları var bazıları gelmedi

kamil500

Üye
nokia 500 ichin denedim ilk adimdaki sis dosyasi kurulmuyor file corrupted yaziyor

- - - Eklendi - - -

nokia 500 ichin denedim ilk adimdaki sis dosyasi kurulmuyor file corrupted yaziyor

- - - Eklendi - - -

h.ozdemir09

Üye
linkte sorun var sanki bir türlü indiremedim

miralay19

Üye
link sorunlu kardeş bi link yenilersen sevinirim simdiden :tşk:

kartal076

kartal076

Üye
link alternatifi olmalı

mucahitmelemez

Üye
link atmıyolar burdan bende indiremedim yabancı sitelerden buldum google aramaya sbp windows phone ultimate yaz techbits.co.in diye bi site ordan indir(link yazamıyorum izin vermiyo site) kolay gelsin

CiA7

CiA7

Üye
teşekkürler

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Alternatif 1

Alternatif 2

ahmu

Üye
yorumlara baktımda benimle aynı sorunu yaşayanları cevapsız bırakmışsın bendede e6 var yüklemesine yükleniyor yanlız öyle dediğin gibi yükledikten sonra programa gir şunlar vs. Çıkıyorsa doğru yerdesiniz bende bişey çıkmıyor sadece registry is corrupted restore last seccussfull configuration? seçeneklerde solda evet sağda shellden çık sol yani evet dedikten sonra neyse kısacası olmadı

- - - Eklendi - - -

yinede eline sağlık çünkü bazıları yüklemiş ve bundanda verim almışlardır ......

meme4

meme4

Üye
türkçe degil mi bu

Kayahan14

Kayahan14

Üye
türkçe

utkusazli

Üye
Çok iyi çalışıyor. Yapan çok iyi iş çıkarmış. Paylaşım için teşekkürler.

Bunlar da benim ekranım.

emre.koc

emre.koc

Üye
:tşk:

ErSin9006

Üye
hafıza kartına atın dediğiniz dosyalar xplore f de çıkıyor çözemedim gitti ayrıca türkçe diyorsunuz menüler türkçe değil heralde

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
orjinali kadar benzememiş paylaşım için :tşk:

Üst Alt