SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Boş bir zamanımda tüm konularımı düzenlemeyi dusunuyorum. Bu aksam duzeltirim bu konuyu insallah. Pm atarsan unutmamis olurum . Aksama kadar unutuyorum yoksa

cemil baba

cemil baba

Üye
Boş bir zamanımda tüm konularımı düzenlemeyi dusunuyorum. Bu aksam duzeltirim bu konuyu insallah. Pm atarsan unutmamis olurum . Aksama kadar unutuyorum yoksa

pm gönderdim kardeşim sğl şimdiden

indiriciio

Üye
kardeş sağolasın güzel programa benzıo ama bıde indirebılseydm sana zahmet telden indırebılebğm bı sıte verebılırmısin 4shared hariç...

cemil baba

cemil baba

Üye
kardeş bi el atsan şu bağlantıya(linke). Başka bir yere yüklesen yada attachment olarak yüklesen pm de attım

xxcondaxx

Üye
nokia 500de oluyormu acaba E yükle diyosunda e depo hafızası F ise hafıza kartı beceremedim nasıl olcak bu iş.

cemil baba

cemil baba

Üye
kardeşim bu turbobit ne kadar pislik bir site. Telden indiremiyorum, net kafeye gittim bilgisayarlarda mı bir sorun var anlamadım indiremedim. Kafayı yiyecem bu turbobit beni iyice gerdi. ALLAH'ını seven biri elinde varsa başka bir siteye yüklesin. Yöneticilerden ricam ellerinde varsa attachment olarak yükleyebilirlermi. Gerçekten sınırın bozuldu kaç gündür :(

- - - Eklendi - - -

bi yardım edin ALLAH aşkına

umutku123

Üye
Sis dosyası yüklenmiyor. Dosya bozuk diyor.

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
EYWALLAH Kardeş.:oke:

52blade52

52blade52

Üye
Dosyaların linklerini baştan düzenleyinde bizde yapalım

uyduturk

uyduturk

Üye
telefonu her açtığımızda programıda yeniden açmamızmı gerekiyor??

smh60

smh60

Üye
Buyrun Benim görüntüler

52blade52

52blade52

Üye
Telden verdiğin linkteki programları indiremiyorum ayrı ayrı ekler misin ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bende yükleyemedim ya indiren biri mediafireye upload etsin lütfen

cenkay900

Üye
8. adımı yapamıyorum xplore 1.35 de nasıl kopyalama yapılır ??

rmzn_22

Üye
daw3qpmcxiaq3bv
BUNUNLA AYNI MI BEN ÖTEKİNDEN İNDİREMEDİM BUNU BULDUM VE DE TEŞEKKÜRLER UYGULAMA İÇİN

yemreyarici4

Üye
yukleniyor diyo acilirken kapanip tekrar yukleniyor diyor yardimci olursumusunuz

ismail 48

Üye
N8 De çalışIyomu

ismail 48

Üye
N8 çalışıyormu sorun cikarmı

Üst Alt