SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Artık android kullandığım için çok destek veremiyorum. Ama yorumları okursanız yaklaşık 4-5 yapan kişi var. Yani anlatımda sıkıntı yok. Telefonunuz hacklimi ?

ewt tel hack li ama 11 de kaldm uygulamai actigim zamn menuye atiyo

• Beğen
Tepkiler: lidermay

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye
Tek birşey soracağım.. Symbian belle FP2'de çalışıyor mu ? Deneyen varsa bilgilendirebilir Mi ? Ona göre uygulayacağım.. Bu arada Güzel Paylaşım Kardeşim Emeğine Sağlık.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Tek birşey soracağım.. Symbian belle FP2'de çalışıyor mu ? Deneyen varsa bilgilendirebilir Mi ? Ona göre uygulayacağım.. Bu arada Güzel Paylaşım Kardeşim Emeğine Sağlık.
Rica ederim.

Sorun hakkında bilgim yok. Androide geçtim :)

smh60

smh60

Üye
c6-01 başarılı ilk önce yapamadım sonra iyice takip ettim ve oldu teşekkürler arkadşım :good:

genc_ekselans

Üye
eyvallah dostum eline sağlık

henryosman

Üye
ya herseyi yaptım normal mesela telefonum dik olunca sorun yok bence harika uygulama ama gel gör ki yan yatınca yükleniyor deyip uygulamadan atıyor.telefonum E7 yardım edermisiniz :(

metinoktaybeyaz

Üye
belle refresh te çalışmıyormu??

- - - Eklendi - - -

Ya telefonunda cfwde yok sanırsam. Ozmn kesinlikle olması lazım. Telefon hacklimi ?

hackless benim tel hackli c6-01. Bu linkteki spb yi indirdim ama bozuk dedi bende 3d cau.... İndirdim ordaki spb den yapayım dedim ama olmadı. Biliyorum androide geçmişsin tahminince sorun nedir?

ahmettt1903

Üye
c7 Belle Refresh'de başarılı :tşk:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
belle refresh te çalışmıyormu??

- - - Eklendi - - -

hackless benim tel hackli c6-01. Bu linkteki spb yi indirdim ama bozuk dedi bende 3d cau.... İndirdim ordaki spb den yapayım dedim ama olmadı. Biliyorum androide geçmişsin tahminince sorun nedir?

Hacki yapamamissindir. İnstallserveri c/sys/bin kismina attinmi ???

tengin

Üye
Nokia 603 fp2 Başarılı,eline Sağlık Arkadaşım Sayende telefon yeni
bir görüntü kazandı :tşk:

metinoktaybeyaz

Üye

Hacki yapamamissindir. İnstallserveri c/sys/bin kismina attinmi ???

yok hackta felan sorun yok o kısım tamam. Bu spb programı olmadı :( verdiğin linkteki rar ı şnditdim spb bozuk dedi. Bende başka spb indirdim. Verdiğin adımları tek tek yaptım ama spb yi açınca kapanıyor sonra tekrar açılıyor. Olmuyor yani

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yok hackta felan sorun yok o kısım tamam. Bu spb programı olmadı :( verdiğin linkteki rar ı şnditdim spb bozuk dedi. Bende başka spb indirdim. Verdiğin adımları tek tek yaptım ama spb yi açınca kapanıyor sonra tekrar açılıyor. Olmuyor yani
son zamalarda bu sorunu almaya çok başladım. çoğu kişide olmuyor neden acaba ???

tengin

Üye
603 fp2 kulanıcısıyım bende güzel çalışıyor arkaadaşım

- - - Eklendi - - -

ya herseyi yaptım normal mesela telefonum dik olunca sorun yok bence harika uygulama ama gel gör ki yan yatınca yükleniyor deyip uygulamadan atıyor.telefonum E7 yardım edermisiniz :(

arkadaşım ayarlardan/genel e gel oradan 5.sütunda otomatik yazar onu dikey yapınca o sorun ortadan kalkıyor :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
603 fp2 kulanıcısıyım bende güzel çalışıyor arkaadaşım

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ayarlardan/genel e gel oradan 5.sütunda otomatik yazar onu dikey yapınca o sorun ortadan kalkıyor :)
Rica ederim :)
Aynen simdi hatirladim

brksencan

brksencan

Üye
telefonumu yeni flashladım 603 fp2 kullanıyorum telefonumu nasıl hacklerim? flash attığım için hackli mi?

Üst Alt