SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

snaper 023

snaper 023

Üye
kardeş ellerine sağlık kurdum sorunsuz çalışıyor n8 de.ayrıca güzel anlatımından dolayıda tekrardan teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ellerine sağlık kurdum sorunsuz çalışıyor n8 de.ayrıca güzel anlatımından dolayıda tekrardan teşekkürler
Rica ederim :) Yükledikten sonrada çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verdiğin için ayrıca teşekkür ederim :) Bazı çalışmıyor bu silin konuyu diyen arkadaşlara güzel bi cevap oldu ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

11inci adıma kadar yaptım senın dosyalarda spb dosya bozuk dedi yüklemedi sonra spb shell buldum 3D CRUSEL DİYE Bİ KONUDAN onda denedim 2kere hakan 710 cfwde 2 kerede evolve cfwde dwnwdim olmadı hep mobilden girdim x plore kullandım refresh hacklı tel ben bende olanı anlatıyım bende 11 adıma gelince shelli actım bende yükleniyor diyor arkasında tescille var ekranda habire kapanıp acıyo ama bi türlü yükleniyor ilerlemiyor bole sabaha kadar bıraktım bi seyde olmadı ne acıldı nede yüklendi sonrası belli yazdım buraya kızma ama dogruya dogru....
Bakın bende hep böyle kesin konuşuyordum millete ama dönüp baktığımda kendimden kaynaklı olduğunu buluyordum herzaman. Program kesinlikle ve kesinlikle çalışıyor. Kendi ellerimle belki 10-15 sefer kurdum. Anlatımıda yaptım. Kurupta çalıştıranlarda var.

aha bu yorumda yeni geldi:

ByRedox

ByRedox

Üye
tmm hackless tmmda ben 3D CRUSeELde yaptıgımda oluyo neden bunda olmuyo

- - - Eklendi - - -

3D crusel konusundan uç beş dosya toplayarak yaptım konu 46resüm....

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
tmm hackless tmmda ben 3D CRUSeELde yaptıgımda oluyo neden bunda olmuyo

- - - Eklendi - - -

3D crusel konusundan uç beş dosya toplayarak yaptım konu 46resüm....

Ya telefonunda cfwde yok sanırsam. Ozmn kesinlikle olması lazım. Telefon hacklimi ?

ByRedox

ByRedox

Üye
evolve c6 war önce flas attım tekrar hackli rom pacher sonuna kadar acık cekirdekten hackli

kartal076

kartal076

Üye
:tşk:

bihal

Üye
sağol

byfatih_80

Üye
ben bu temadan çıkmak istiyorum ne yapacam acil yardımmmmm

enver_techno

enver_techno

Üye
benim telefonum hackli ama C sürücüsündeki system klasörünü göremiyorum. E deki Private var ama C:System'i bulamıyorum yardım edin.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ben bu temadan çıkmak istiyorum ne yapacam acil yardımmmmm
Konuda anlattım. Ayarlardan çıkış var. Konuya iyi bakın.

- - - Eklendi - - -

benim telefonum hackli ama C sürücüsündeki system klasörünü göremiyorum. E deki Private var ama C:System'i bulamıyorum yardım edin.
Hacki düzgün yapamamışsınız. hacki yaptıktan sonra bir dizin vardı oraya installserver.exe atmanız lazım. Yaptınızmı ?

orhancavdar

Üye
ellerinize saglik programi kurdum fakat cok guzel calismasina ragmen program kendi kendine reset atip tekrar baslatiyor yeniden kendini yukluyor neden olabilir

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize saglik programi kurdum fakat cok guzel calismasina ragmen program kendi kendine reset atip tekrar baslatiyor yeniden kendini yukluyor neden olabilir
Bilemiyorum. Zaten symbianı bıraktım. Yeni sürümlerle uyumsuzluk yaşıyor olabilir :)

power_24

Üye
çok karısık sırasıylan yaptıgım halde olmuyor. özellıkle su kısımdan sonrası yok olmadı.13)''Ayarlar'' a girin. Sağ altta seçenekler düğmesine basın. ''Geriyükleme Ayarları'' na basın. Sonra hangi klasörü (Yatay mod, dikey mod) seçtiyseniz o klasöre gidin ve içindeki ''.set'' uzantılı dosyayı seçin. Eğer dikey modsa ''MSettingsVerticalScroll.set'i seçeceksiniz. Yatay modsa ''MSettingsNormal.set'' dosyasını seçeceksiniz.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
çok karısık sırasıylan yaptıgım halde olmuyor. özellıkle su kısımdan sonrası yok olmadı.13)''Ayarlar'' a girin. Sağ altta seçenekler düğmesine basın. ''Geriyükleme Ayarları'' na basın. Sonra hangi klasörü (Yatay mod, dikey mod) seçtiyseniz o klasöre gidin ve içindeki ''.set'' uzantılı dosyayı seçin. Eğer dikey modsa ''MSettingsVerticalScroll.set'i seçeceksiniz. Yatay modsa ''MSettingsNormal.set'' dosyasını seçeceksiniz.

Ellerimle yaptım defalarcada bu anlatıma bakarak yaptım + 3-4 kişi yine bu anlatıma bakarak yapmışlar. Yani konuda felan sorun yok. Normal basıp seçeceksiniz bunda karışık ne var anlamadım ? :hmmm

mehmett44

Üye
Kardeşim bu türkçemi yoksa ingilizcemi veya ayarlardan dili seçebiliyomuyuz resimlerde ingilizcede o yüzden sordum :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu türkçemi yoksa ingilizcemi veya ayarlardan dili seçebiliyomuyuz resimlerde ingilizcede o yüzden sordum :)
Hatırlamıyorum ama türkçe hatırladığım kadarıyla. Androide geçtiğim için pek hatırlamıyorum :oke:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
uygulamai aciyorm 11 adim yukleniyor yazio sonra eski formattaki dis gorunumler desteklenmiyor diye uyari gelio ve menuye atiyo tekrar otomatik olarak acilio yine aynisi oluyo bi yardimm??

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
uygulamai aciyorm 11 adim yukleniyor yazio sonra eski formattaki dis gorunumler desteklenmiyor diye uyari gelio ve menuye atiyo tekrar otomatik olarak acilio yine aynisi oluyo bi yardimm??
Artık android kullandığım için çok destek veremiyorum. Ama yorumları okursanız yaklaşık 4-5 yapan kişi var. Yani anlatımda sıkıntı yok. Telefonunuz hacklimi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt