marist Üye Kardesim Hiç bir Ücret Ödemeden Tv izLeyebiLirsiniz Diyorsunuz. 100 kanaLı Ücretsiz izLeyebiLiyorsunuz Diyorsunuz Ama Programıı aCarken BagLantı secenekLerii Cıkıyor Yanii paraLı Nerde Ücretsiz dediğiniz ? Bumu ÜCretsiz dediğinizz !
Kardesim Hiç bir Ücret Ödemeden Tv izLeyebiLirsiniz Diyorsunuz. 100 kanaLı Ücretsiz izLeyebiLiyorsunuz Diyorsunuz Ama Programıı aCarken BagLantı secenekLerii Cıkıyor Yanii paraLı Nerde Ücretsiz dediğiniz ? Bumu ÜCretsiz dediğinizz !
Batuhan Apatay Üye bLuE GhOsT' Alıntı: kardeş yüklüom sertifika hatası verio Genişletmek için tıkla ... Telefonu hackle.
bLuE GhOsT' Alıntı: kardeş yüklüom sertifika hatası verio Genişletmek için tıkla ... Telefonu hackle.
cuneytttttt Üye kardeş telefonum c5 programı çalıştırdım ama ses var görüntü yok bu ne iş ? acilllllllllllllllll
akgn93 Üye çok teşekkürler ancak bişi soracaktım bu konu başlığnda bulunan resimlerde show tv, trt1 gibi kanallar var ancak benim indirdiğim de ise bu kanallar yer almıyor bunun için ne yapmalıyım
çok teşekkürler ancak bişi soracaktım bu konu başlığnda bulunan resimlerde show tv, trt1 gibi kanallar var ancak benim indirdiğim de ise bu kanallar yer almıyor bunun için ne yapmalıyım