SPB Software Spb TV v2.00(1143) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

owenefe

Üye
ARakdaş resmen photoshopta ön izleme hazırlamış kesinlikle yalan powerturk felan yok kesinlikle yalan inddrmeyn

Sensation

Emekli Yönetici
ARakdaş resmen photoshopta ön izleme hazırlamış kesinlikle yalan powerturk felan yok kesinlikle yalan inddrmeyn

Dalga mı geçiyorsunuz? Gerçek ekran görüntüsüdür o. O zamandan sonra kaldırılmışsa bilemeyiz.

senolnl

Üye
Ben de nokia 6710 navigator var. Ses var goruntu yok. Bazi surumlerde ekranda kanal ismi ve yuksek cozunurluk yaziyor yaninda ise bir carpi isareti (goruntu yok anlaminda galiba), bazi surumlerde 'bgoruntu son update te mevcuttur' yaziyor. Bazilarinda sadece siyah ekran cikiyor. Her seyi denedim, nerdeyse tum surumleri tek tek yukledim, yine de olmadi. Ekran boyutu ile mi alakali bilmiyorum (2,6 inch), ama muntu tv yi mukemmel cekiyor.
Yardim ederseniz sevinir.
Simdien tesekkurler

bendeki n73te yüklemeye hazırlanıyor dedi bekledim ama yüklenemiyor hatası verdi, nedendir acaba ?

owenefe

Üye
Dostum burda ilgilenme diye birşey yok..Konu açıyorlar gidiyorlar..Ne gören var ne duyan

N8 e yüklendi ama çalışmıyor,benim açımdan 5 para etmez

Tepkiler: neco_53

emrecn

Üye
kontur gitmiyo mu?

neco_53

Üye
program çok güzel de resimdeki kanallar da olsa çok daha iyi olacak

arkadaşlar show tw kanald gbi kanalları nasıl ızlıcez bilgi verılmısınız?

apof1s

Üye
niye sadece trtler gozukuyo bendekı kanallardaaa

Oğuzhan

Üye

----------Eklendi @ 20:43:51 ---------- Yazıldı @ 20:42:14 ----------

benim MaxiCep Teknoloji Portalı indirdigim tüm programlarda sertifika hatası diyor lütfen birileri yardım etsin bana...

kardeş konu başlığına bak unsigned yazıyo böyle uygulamalarda sertifika hatası verir sertifika hatasından kurtulmak için de telefonunu hacklemen lazım forumda birz ara bulursun

yeni sürüm var diyor güncellesek nasıl olur?

wireless olan yerlerde çok işime yarayacak özelliklede evde geçerim odama alırım yiyeceğimi içeceğimi yanıma peder ne izlerse izlesin çok teşekkürler çok işime yarayacak