bekir1141 Üye kardeş telefona attım yükle dedim yüklemeye hazırlanıyor dedi bir kaç sanıye sonra da sertifika hatası dedi sertifikası eski lütfen güncelle
kardeş telefona attım yükle dedim yüklemeye hazırlanıyor dedi bir kaç sanıye sonra da sertifika hatası dedi sertifikası eski lütfen güncelle
Cengiz_17 Üye şu programı kullanmak bir nasip olmadı inşallah maxicep sayesinde türkçesi nasip olur, teşekkürler
dilbirin Üye ercanaktay' Alıntı: Genel:Sistem hatası(-34) Genişletmek için tıkla ... kardeş bende de öyle dedi (vodafone) ama bağlanırken sorduğu soruya vodafone wap ı seçince oldu.bence b,r dene
ercanaktay' Alıntı: Genel:Sistem hatası(-34) Genişletmek için tıkla ... kardeş bende de öyle dedi (vodafone) ama bağlanırken sorduğu soruya vodafone wap ı seçince oldu.bence b,r dene
alaStar Üye teşekkürler ben bu programı bir ara yükledim fakat kullanıcı adı ve şifre istiyordu sanırım bu yüzden silmiştim bunda da aynı olay var mı acaba ?
teşekkürler ben bu programı bir ara yükledim fakat kullanıcı adı ve şifre istiyordu sanırım bu yüzden silmiştim bunda da aynı olay var mı acaba ?