Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SPB Software Spb TV v1.02.901 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed
Sponsorlu Bağlantılar
kafkas_arslani
Üye
coookk tesekkürler emegine saglıkk...
yigitcen
Üye
bunda da ses sorunu var mı ?
fos4luiandeyson
Üye
ı ı
gurhan38
Üye
menü:özellik desteklenmiyor
diyor buna bi çözüm var mı başka bir program arayalım mı
--------------- Ekleme ---------------
menü:özellik desteklenmiyor
diyor buna bi çözüm var mı başka bir program arayalım mı telefon e 50
demo5555
Üye
calısmıyor n95 de denen dı fakeeeeee bosuna yuklemeyın arkadaslar kanal acmaya kalkdınız da sorun lar meydana gelıyor zaten açmıyor yaa kanalları
arkadaşlar konuyu açan arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim sorum nokia e71 de yüklediğimde önce ses sorunu verdi bir alt versiyonu yükledim sorun gitti ama bu seferde 1 dk sonra kanal duruyor ******i nereye gireceğim yükleme sırasında da sormadı
Ali279
Üye
arkadaşlar program çalışıyorfakat ses sorunu var ses çıkmıyor yardım lütfen tlf 6120
zeyunal
Üye
yükledim süper çalıştı ses sorunu vardı eski versiyonda o sorunda gitti tel:E52 , hatta trt lerden başka türk kanalı yoktu bunda show tv, cine5, kanal a filan da gelmiş iyi oldu... eline saglık teşekkürler...
Sana göre gereksiz oldugunu yazsaydin daha dogru olurdu kardes
quattro61
Üye
n96 sorunsuz çalışıyor ses sorunu yok sadece yükledim artı bir işlem yapmadım.
rkap
Üye
eline sağlik
micqrop
Üye
e72 görüntü var sess yok...
erjuan1907
Üye
kardeşm bn yükledm n79'a calısıyor gayette güzel ama ses gelmiyor nedeni java olabilirmi yok telde ? vede nerden yükliyebilirim bi fikren varsa link atarmsn ?
darkchaos07
Üye
teşekkürler
alperen000010
Üye
e71de calıstı basta sorun oldu ama wıreleesı yenıden gırınce oldu tessekkurler ses ve goruntu super tessekkurler
6ustu_ben
Üye
her kanalı açmıyo ve açtığı kanallarda da maalesef ses yok.. bunun bütün sürümlerini yükledim ama sorun aynı.. anlaşılan bu telefonla televizyon izleyemeyecez..
28karadeniz
Üye
NTV radyoyu nasil dinleyebilirim. bana ondan haber verin. n97 kullaniyorum.yok bir yolunu bulamadim.tesekkür ederim.(maclari dinlemek icin)