SPB Software Spb TV v1.02.901 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
coookk tesekkürler emegine saglıkk...

yigitcen

yigitcen

Üye
bunda da ses sorunu var mı ?

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ı ı

gurhan38

Üye
menü:özellik desteklenmiyor
diyor buna bi çözüm var mı başka bir program arayalım mı

--------------- Ekleme ---------------

menü:özellik desteklenmiyor
diyor buna bi çözüm var mı başka bir program arayalım mı telefon e 50

demo5555

Üye
calısmıyor n95 de denen dı fakeeeeee :D bosuna yuklemeyın arkadaslar kanal acmaya kalkdınız da sorun lar meydana gelıyor zaten açmıyor yaa kanalları :D

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler

yetissinan

Üye
arkadaşlar konuyu açan arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim sorum nokia e71 de yüklediğimde önce ses sorunu verdi bir alt versiyonu yükledim sorun gitti ama bu seferde 1 dk sonra kanal duruyor ******i nereye gireceğim yükleme sırasında da sormadı

Ali279

Ali279

Üye
arkadaşlar program çalışıyorfakat ses sorunu var ses çıkmıyor yardım lütfen tlf 6120

zeyunal

zeyunal

Üye
yükledim süper çalıştı ses sorunu vardı eski versiyonda o sorunda gitti tel:E52 , hatta trt lerden başka türk kanalı yoktu bunda show tv, cine5, kanal a filan da gelmiş iyi oldu... eline saglık teşekkürler...

selmanengin

Üye
gereksiz işler ama yine de saol

quattro61

quattro61

Üye
n96 sorunsuz çalışıyor ses sorunu yok sadece yükledim artı bir işlem yapmadım.

rkap

rkap

Üye
eline sağlik

micqrop

Üye
e72 görüntü var sess yok...

erjuan1907

Üye
kardeşm bn yükledm n79'a calısıyor gayette güzel ama ses gelmiyor nedeni java olabilirmi yok telde ? vede nerden yükliyebilirim bi fikren varsa link atarmsn ? |-)

darkchaos07

Üye
teşekkürler

alperen000010

Üye
e71de calıstı basta sorun oldu ama wıreleesı yenıden gırınce oldu tessekkurler ses ve goruntu super tessekkurler

6ustu_ben

6ustu_ben

Üye
her kanalı açmıyo ve açtığı kanallarda da maalesef ses yok.. bunun bütün sürümlerini yükledim ama sorun aynı.. anlaşılan bu telefonla televizyon izleyemeyecez..

28karadeniz

Üye
NTV radyoyu nasil dinleyebilirim. bana ondan haber verin. n97 kullaniyorum.yok bir yolunu bulamadim.tesekkür ederim.(maclari dinlemek icin)

Üst Alt