SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
wallahi bende şimdi yükledim deneme versiyonunu baktım güzel şu anda da opda dan sertifika olayına girdim. bakalım neler olacak. yalnız şöyle birşeyler seziyorum sayfada sorunu olanlara fazla yardım edilmiyor gibi sadece övgü toplanıyor gibi geldi bana. yanılıyor olabilirim . herkese teşekkür ettim

arkadasim bu programlari biz yazmiyoruz.. biz sadece begendigimiz bir proyu diger arkadaslarimizda faysalansin diye paylasiyoruz... onun icin paylastigimiz pronun her arizasini bilmek zorunda degiliz... fakat bilgimizin oldugu yerlerde bunu paylasmaktan erinmiyoruz... fakat cogu kullanicinin en cok sikayet ettigi konu sertifika hatasi... ve biz bunu defalarca izah etmemize ragmen konuya daha once yapilan yorumlari okumadan direk daliyorsunuz...

lucifer_666tr

Üye
arkadasim bu programlari biz yazmiyoruz.. biz sadece begendigimiz bir proyu diger arkadaslarimizda faysalansin diye paylasiyoruz... onun icin paylastigimiz pronun her arizasini bilmek zorunda degiliz... fakat bilgimizin oldugu yerlerde bunu paylasmaktan erinmiyoruz... fakat cogu kullanicinin en cok sikayet ettigi konu sertifika hatasi... ve biz bunu defalarca izah etmemize ragmen konuya daha once yapilan yorumlari okumadan direk daliyorsunuz...

kardeşim öyle bir şey yok içini ferah tut ben bu sayfanın 21 sayfasını da okudum.direk dalıyorsunuz dersen beni de katarsın herkesin içine. bir ben sana soru sormadım sertifika hatası ile ilgili. herhalde okumadan cevap yazıyorsun. paylaşımların için her zaman teşekkür ederim herkese.:oke:

mtdemirsel

Üye
Çok güzel bir arayüz. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

gncbayram034

Üye
tescilleme nasıl oluyor a nlatanız sağolun
ırs

qantum_1

Üye
ben crackli olanı yukledim ama 14 gün kaldı yazıyor tescille yazan yerde nasıl ***** bu

--------------- Ekleme ---------------

c r a c kli olanını yükledim ama 14 gun kaldı diyor ne yapıcaz

Εthnic

Εthnic

Üye
ben li olanı yukledim ama 14 gün kaldı yazıyor tescille yazan yerde nasıl bu

--------------- Ekleme ---------------

c r a c kli olanını yükledim ama 14 gun kaldı diyor ne yapıcaz

daha once triali yuklemis olmandan kaynaklaniyor olabilir...bunu soylemekten nefret ediyorum ama eger sorunu cozemezsen en son care telefona format atmak...

Sin-an

Üye
tşküürlr

rabek

Üye
teşekkürler emeği geçen herkese sertifikadan sonra muhteşem bişey çıkıyo meydana herkese tekrar teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi kullanimlar...

angelfelon

Üye
sertifika sorunu yaşıyorum.

parlamentt

parlamentt

Üye
Arkadaşlar bu programi kurduktan sonra geri kaldırma şansımız varmı. Olur ya beğenmeyip orjinal haline dönmek istersek, telefon N97

mv720

Üye
Ben 5800' a kurdum. Sorunsuz çalıştı. Kaldırınca da problem olmadı. Ama biraz kastı. Mesela Skyfire programını çalıştırınca hafıza dolu uyarısı verdi.Bunun dışında 5800' de problemsiz...

ozanazy

ozanazy

Üye
Ya şu versiyonlara k. e. y. bulun canımı yiyin. Hack sertifka falan uğraşmak istemiyorum. =(

master2323

Üye
eger trıalse neden olmuor acaba trıal hacleyen fulle de cevrebılır:D

pcwolf

pcwolf

Üye
Vay bee süper programmış çok teşekkür ederimm:)

feslegenli

Üye
ocelikle bu programı paylaşan arkadaşa ve ******ini veren arkadasa cok tesekkur telefonum hacklı tel hıç sorun yasamadan proyu yukledım ve 3 gundur kullanıyorum arasıra operadan webde dolasırken hafıza dolu uyarısı verıyor fakat ben internette dolasmaya devam ediyorum gercekten guzel bir pro telefonda olmassa olmazlardan bir iki sorum var bunlarada cevap verirseniz super olur bu programda profesyonel giriş ve yasamstili ekranlarına telefon rehberine kısa yol nasıl atarız ben bulamadım bir turlu
birde hava durumu ekranı spb kişilerim kişi karoseli denen ekranları iptal edebilirmiyiz

benmiydim

Üye
hocam eline emeğine sağlık fakat bende 5800 var ama benim telefon sertifika onaylanmmadı diyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusun

jeki01

jeki01

Üye
selam.
guzel paylasim.
iyi hafta sonlari.

blue5800

Üye
teşekkürler üstad

Üst Alt