Spb Shell 3D..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
öenmli olan anna ve belle,zaten şu anda bile bu programın başka sürümlerini kullanabiliyoruz zaten.ben birkaç sefer kullanıp kaldırdım n8 imde

Spb Shell 3.7'nin öyle ahım şahım bir özelliği yok zaten daha çok 5800 , 5530 gibi telefonlar için yazılmış..

Ama telefonun arayüzünü tamamen 3 boyutlu yapabileceğimiz, widgetleri istediğimiz gibi şekillendirebileceğimiz SPB Shell 3D fena olmaz :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ama telefonun arayüzünü tamamen 3 boyutlu yapabileceğimiz, widgetleri istediğimiz gibi şekillendirebileceğimiz SPB Shell 3D fena olmaz :ehe

Telefonun arayüzü tamamen 3 boyutlu olacak diyor istediğimiz widget'i koyacaz diyo en sonuna da bi fena olmaz koyuyo bak bak bak. :d:

Sanki gören de orijinali daha üstün sanacak buna fena olmaz diyo :D :D

mesut1979

Üye
hic sasirmayin annadan evvel spb 3d cikmassa

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar bu gelse bile 30-40 lira civarı olmicak mı ya:) sanki öyle hatırlıyorum:) yani bedava indirmemiz biraz daha zaman alır:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
petrucci82

petrucci82

Üye
çok sexi ya...hemen istiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yaa sanki androidin çok ihtiyacı var bu programa insan önce symbiana çıkarır:nono:

Devildare66

Üye
iyi de aynı konuyu ben açtım zaten çok önce bu sayfada da war spb mobile shell 5(3D) diye.. Kilit

ozzytaste

ozzytaste

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
salamsosis

salamsosis

Üye
bu program çıksın ilacı anında çıkar merak etmeyin. böylelerini bekletmezler hemen alaşağı ederler yani :):dayak:

SilentOne

SilentOne

Üye
bn bu program ın 3d si S^3 için çıktı die biliyom

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
1-2 güne kadar Beta testine başlıyorlarmış.. Anna ağustosa ertelenmişken iyi bir haber.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
10 güne çıkarmı acaba?

kartal334

kartal334

Üye
buna benzer bi sürümünü kullandım SPB SHELL in ama bu daha farklı ve kaliteli görünüyor , sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım :hmmm

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
çok güzel görünüyor 5800a istiyorum bunu..

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar cıkalı 1 ay oldu ya ama henuz beleş yo grın spb.com a war ama 14 dolar

esatgelmedi

Üye
çok fazla bir şey beklemeyin güzel ama bekleneni veremiyor. ben kullandım. ama belleyi tercih ederim. ayrıca ana ekranda rehber kısayolları çalışmıyor satın alacak arkadaşlar bunu göze alsınlar.

dekor67

dekor67

Üye
bu uygulamj anna belle d çalışır başka çalışmaz hele 5800 da hiç çalışmaz malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt