Spb shell 3d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SLM10

Üye
    Konu Sahibi
Spb shell 3d
Arkadaşlar ***** işlem methodunu değiştiriyorum..Bu şekilde spb shell uygulamasını sorunsuz bir şekilde marketiniz ve google uygulamarınız çalışır vaziyette kullanabileceksiniz...YÜKLEME talimatlarını sırasıyla yazıyorum...
1- Öncelikle spb shell uygulaması telefonunuz da yüklü ise Ayarlar / Uygulamalar / Uygulamaları Yönet / SPB Shell 3D uygulamasına tıklayın...
2- Önbelleği Sil ve Veriyi Sil seçeneklerine tıkladıktan sonra Uygulamayı kaldırın...
3- Anasayfanızda bulunan DOSYALARIM uygulamasına tıklayın ve ( spbshell_log ) klasörünü silin...
4- Android Markete girip ( Android Terminal Emulator ) uygulamasını telefonunuza yükleyin...
5- Aşağıdaki linkden spb shell v1.0.3 uygulamasını indirin ve telefonunuza kopyalayın..

6- Buradan sonra dikkatli okuyun lütfen...
7- Telefona kopyaladığınız Spbshell uygulamasını yükleyin AMA açmayın hangi Launcher i kullanıyorsanız onu seçin tekrar...
8- Android Terminal Emulator Uygulamasını açın ve Aşağıdaki kodları yazın
su
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

9- Yukarıdaki kodları yazdıktan sonra bir alt satıra geçip aşağıdaki kodları yazın...
su
pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home

9- Uygulamadan geri tuşu yardımıyla çıkın ve telefonu yeniden başlatıp Ana sayfa varsayılan olarak SPB SHELL HOME seçin...
Kodlar sayfaya sığmadığı için bölünmeler olmakta ve yanlış yazma ihtimalini arttırmaktadır. Bu yüzden bir resim olarak koyuyorum. Lütfen resmin üzerine basarak resmin büyük haline bakınız.
Yukarıda yazdığım methodu harfiyen uygulayan arkadaşlar hiç bir sorunla karşılaşmayacak MARKET ve GMAİL dahil tüm google uygulamalarını spb shell ile rahatlıkla kullanabileceksiniz garanti veriyorum :D
Bizzat bu uygulama için kaç gündür bakıyorum her yere sonunda biri halletmiş sizinle paylaşmak istedim..

• Beğen
Tepkiler: cecem1

decrescendo

decrescendo

Üye
8- Android Terminal Emulator Uygulamasını açın ve Aşağıdaki kodları yazın
su
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

9- Yukarıdaki kodları yazdıktan sonra bir alt satıra geçip aşağıdaki kodları yazın...
su
pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home

Bunu custom rom ile yapabilir miyiz?

Edit: sanıyorum yapamıyoruz çünkü tüm adımları harfiyen uyguladığımı düşünüyorum ve fakat şu anda Spb Shell 3d uygulaması we couldn't locate your purchase in Android Market demekte..

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben bunların hiçbirini yapmadan sorunsuz kullanabiliyorum.Applanet'ten indirip denesinler.Belki çalışır.

tnrskr

Üye
su yazınca yanlış komut diyor başında dolar işareti oluyor

cecem1

Üye
super oldu teşekkürler..

tnrskr

Üye
ya bitek benmi yapamadım su deyip enter diyom alta geçmiyo hata veriyor.Biri yardım etse:vur

safakmüge

Üye
yemedi yine yakaladı başka birşey bulmak lazım ama ne?

ExTaNSe03

Üye
ben home tusuna bastığımda bütün bunları yapmama rağmen spb değil de diğer launcherleri seçmemi istiyor. nasıl çözebilirim ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt